Magasinet M!

Netflix og chill i 10.000 meters højde? Dette flyselskab giver i fremtiden gratis Netflix og Spotify.

Slut med de kedelige film, der vises på flyet. Flyselskab vil i fremtiden give sine passagere gratis Netflix og Spotify.

Netflix og chill i 10.000 meters højde? Dette flyselskab giver i fremtiden gratis Netflix og Spotify.

Så er der lagt op til hygge langt over skyerne!

Normalt er du nødt til at se en film, du selv har liggende på din telefon eller tablet, eller også er du tvangsindlagt til at se den ene, ofte kedelige, film, de viser på skærmene over sæderne. 

Og hvis du er rigtig heldig, så flyver du i et af de større fly, hvor man selv kan få lov til at vælge musik, film og spil. Men stadigvæk er du tvangsindlagt til at vælge de få film, som nogle tilfældige mennesker fra flyselskabet har udvalgt. 

Men nu har det australske flyselskab Qantas valgt at tilbyde deres flyvende kunder både Netflix og Spotify, ligesom man også får adgang til en australsk TV-app der hedder Foxtel. (Det er sikkert en australsk udgave af TV2-play).

Lynhurtigt wifi

Samtidig kan du også få lov til at høre lige det musik, du har lyst til, og ikke bare de radiokanaler, du bliver tilbudt i det lille stik i armlænet.

Udover at tilbyde en ret fed underholdningspakke, der gør, at du kan se videre på de serier, du alligevel var i gang med at se derhjemme, så har Qantas også anskaffet sig wifi, der er 10 gange hurtigere end det, man normalt tilbyder på flyveture.

Så hvis du er så heldig at skulle flyve med Qantas i fremtiden, så er der lagt op til en god omgang Netflix og chill, mens du flyver afsted 10.000 meter over jorden.

Vi kan kun anbefale andre flyselskaber at efterabe den her geniale idé!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE