Magasinet M!

Netflix tester reklamer mellem hvert afsnit af din yndlingsserie

Hvad blev der af reklamefri streaming-tjeneste?

Hvis du ikke allerede har spottet det endnu, så har Netflix lavet en lille sniger og forsøgt sig med en testplatform, hvor du får reklamer skudt ind mellem HVERT afsnit af din aktuelle serie.

Med mindre du trykker hurtigt videre til næste afsnit, så går der altid et x antal sekunder, før næste afsnit sættes i gang - dette mellemrum bliver testet til reklamer for andre serier på Netflix. Det er et forsøg på at gøre det nemmere for dig at manøvrere mulighederne i de mange film og serier - men selvfølgelig også en reklamestrategi, som Netflix ellers altid har undgået og derved også opnået så mange brugere.

Det er et forsøg på at personalisere dine præferencer og hjælpe dig - men folk begynder hurtigt at få spat af bare de mindste indikationer om reklamer, når nu streaming-tjenesten har været hyldet for sin fuckfinger til reklame-strategien. 

Du har stadigvæk mulighed for at skippe reklamen og springe nedtællingen over, men retningen er ikke særlig positiv, da vi begynder at se en Netflix-platform, der bevæger sig over mod den klassiske tv-platform.

Hvad siger folket?

ANNONCE
Netflix tester reklamer mellem hvert afsnit af din yndlingsserie
Del

Seneste nyt

ANNONCE