Magasinet M!

Netflix' Travelers: Den perfekte no-brainer mellem de tunge dramaserier

Man skal altid huske at have en afkoblingsserie.

Hvis du efterhånden er en rutineret bingewatcher, så er du også kommet til den konklusion, at man ikke kan holde til at se tunge dramaserier konstant.

Der skal være en form for buffer eller no-brainer-serie, som man kan veksle i mellem - nogen gange har man bare brug for at koble hjernen fra.

Her tyer man ofte til helt no-brainer-serier såsom sitcoms og andre letfordøjelige produktioner - er det er awesome!

Men hvis du vil have fin mellemting, hvor du ikke behøver at tænke, men samtidig også gerne vil blive overrasket og imponeret af en god handling - så er Netflix' Travelers ganske underholdende. 

Serien har længe været under radaren, men den ligger alligevel i toppen af nogle af streamingtjenestens mest bingewatchede serier. Filmen har en score på 8,1 på IMDB og blev lanceret tilbage i 2016.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at vi befinder os i en nær fremtid, hvor menneskeheden næsten er udryddet - ca. 100 år ude i fremtiden finder vi ud af, hvordan man kan sende folks bevidsthed tilbage til folk i 21. århundrede for at få dem til at ændre tidslinjen og forme verden anderledes.

Tidsrejser er efter min mening altid awesome!

Det er et herligt simpelt koncept, som er hurtig, underholdende, fyldt med plottwists og et vanedannende historieunivers. 

Der er på nuværende tidspunkt 2 sæsoner på Netflix pt, hvor en tredje sæson rammer tjenesten senere i år.

Se traileren herunder og overvej en ny afkoblingsserie!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE