Magasinet M!

New York kunstudstilling fremviser Ratajkowski og Allie Leggett i dogmeagtig Polaroid-serie

Dét er kunst der er til at forstå.

I forbindelse med New York Fashion Week, bliver der den 9. februar åbnet en udstilling, der fremviser en serie af 120 intime portrætbilleder fra den anerkendte fotograf Jonathan Leder. 

Serierne der blev skudt tilbage i 2012 portrætterer insta-darling Em Ratajkowski og den mindre kendte model Allie Leggett, i en stil der giver et nik tilbage til den tidlige stil fra Playboy-magasinernes storhedstid og pin-up kulturen. 

Stilen beskrives som "en intentionel amatøragtig tilgang, der fanger en vis form for cinematografisk tone, med lokationer der minder om roadtrips og ferier, som i den forlængelse fanger essensen af ungdom, frihed, frigørelse og hedonisme." 

ANNONCE
Foto: Jonathan Leder - New York kunstudstilling fremviser Ratajkowski og Allie Leggett i dogmeagtig Polaroid-serie Foto: Jonathan Leder

Billederne i udstillingen er skudt af Leder over en femårs-periode, og er meget sjældent udstillet til offentligt skue. 

Billederne er ifølge en pressemeddelelse aldrig produceret med kommercielt brug for øje, men en del af dem (120!) blev dog i efteråret publiceret i Leders kunstopsamling: Leder / Ratajkowski Collector’s Edition. En bog der også kan købes under udstillingen. 

Serien predaterer Ratajkowskis afsindige gennembrud i Robin Thickes 'Blurred Lines' fra 2013

Udstillingen afholdes på Castor Gallery i New York, den 9. februar fra 18-21. 

ANNONCE
Fotograf

Jonathan Leder. Født i 1972, lever og bor i New York. Før han begyndte at udforske fotografi for alvor, studerede ahn på Florence Academy of Art - men faldt altså senere ind i fotografiens verden, hvor han blandt andet har arbejdet med brands som Louis Vuitton, Elle og Playboy. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt