Magasinet M!

Nick Frost er sitcom-far, der forvandles til seriemorder i første trailer til Krazy House

WandaVision-vibes med blodige tendenser!

Der har i nyere tid været lidt en fascination af at nyfortolke, hvad der egentlig sker i et sitcom-univers kontra virkeligheden - hvor man sætter det opstillede, smilende og lykkelige univers op imod, hvad der i virkeligheden sker bag kulisserne.  

Eksempelvis Supernatural legede med tanken om, hvad der skete, hvis man som 'normalt' tænkende menneske blev kastet ind i et kasset sitcom-univers - eller i serien, Kevin Can Go F**k Himself, hvor en sitcom-kone skifter til drama, når manden er ude af billedet.

Eller måske bare den mere mainstream-populære serie WandaVision i MCU, hvor Wanda Maximoff skaber sit helt eget tv-univers, hvor hun bearbejder sin sorg gennem forskellige æraer af sitcoms. 

Nu er der kommet en ny spiller på banen, som har ingen ringere end Shaun of the Deads Nick Frost i front. 

Filmen går under navnet Krazy House og følger livet med op- og nedture for Bernie (Nick Front) og hans familie.

Da der en dag kommer russiske håndværkere på besøg for at fikse et problem i huset, viser de sig at være eftersøgte kriminelle.

Filmen knækker en smule for den hårdtpressede Bernie, go tingene tager sig en noget voldsom, blodig og voldelig drejning. 

Det virker ganske absurd, originalt og ikke for sarte sjæle - men samtidig en krøllet og anderledes tilgang til en thriller-gyser.

Nick Frost får for alvor kanaliseret sin indre psykopat til punkt og prikke, og vi ser ham et godt stykke uden for sin normale kormfortzone i humor-genren. 

Tjek traileren ud herunder - selvom vi får mange scener at se, er det stadig svært at gennemskue, hvordan filmen er skruet sammen:

ANNONCE
?si=W7x3XNC-t07_ZjyK
Del

Seneste nyt