Magasinet M!

Nick Frost på flugt fra seriemorder på øde svensk ø i første trailer til horrorkomedien Get Away

Ferien fra dit værste mareridt?

Nick Frost er tilbage i sit  velkendte horror-komedie-landskab med sin kommende film Get Away, i samme stil som vi vi tidligere har oplevet med zombie-komedien Shaun of the Dead.

Men denne gang har Frost bygget en gyserfortælling, der skifter zombierne ud med en langt mere uhyggelig stemning: en isoleret, svensk ø og en mulig seriemorder.

Det lugter lidt af Hot Fuzz med horror-vibes - og med gyserselskabet Shudder bag sig, ved man godt, at der har været fri leg til gå gyser-indie på projektet. 

Filmen, instrueret af Steffen Haars, følger Frost som en familiefar, der tager sin kone og to teenagere på ferie til en øde ø. Det, der skulle være en afslappende pause fra hverdagen, bliver hurtigt til en ubehagelig oplevelse, da lokalbefolkningen ikke er helt tilfreds med de fremmede på øen. Efter ankomsten til øen begynder uhyggelige og uforklarlige begivenheder at ske omkring dem under deres ferie.

Lokalbefolkningen virker både fjendske, men også som et lille lukket samfund, der skjuler en blodig hemmelighed. Og kigger man på traileren, bliver der ikke sparet hverken blod, humor eller syge øjeblikke.

Vi snakker alt fra en blodfontæne til mennesker i brand - og Nick Frost komiske timing sørger for at sætte det hele i en absurd kontekst.

Get Away markerer endnu en milepæl i Frosts lange karriere indenfor horror-komedie, men denne gang har han udvidet sit engagement. Foruden at spille hovedrollen har han også været med til at skrive manuskriptet og producere filmen. Frosts samarbejde med instruktør Steffen Haars er ikke nyt – de arbejdede tidligere sammen på Krazy House.

Det bliver nok ikke en film, der finder vej til de danske biografer i første omgang - men hey, det var Longlegs heller ikke. Lad os se, hvad der sker!

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=tsNB8feu0Hsuu1Ht
Del

Seneste nyt