Magasinet M!

Nicki Minaj og Future annoncerer fællesshow i Royal Arena

Nicki Minaj og Future har netop annonceret, at de i løbet af 2019 tager på en kæmpe fælles turné, der blandt andet bringer dem til Royal Arena i København. 

NickiHndrxx touren bliver en ”must see” for fans af de to hitmagere, der dominerer de moderne hip-hop og mainstream hitlister. De to multi-award-vindende artister er også kendt for deres højenergiske optrædener med deres chart-toppende hits. Det bliver brandvarmt når de to rammer scenen sammen på deres massive fælles tour. Den store turné lander i 50 byer på tværs af Nordamerika (produceret af Live Nation) og Europa, med start 21. september i Baltimore, MD. Det inkluderer stop i store markeder og ikoniske venues i Toronto, New York, Los Angeles, München, Paris, London med flere.

Future opretholder stadig sin ubrydelige hot streak, i form af at executive producer og kurator på Superfly Official Soundtrack Albummet, samt at medproducere Superfly filmen. Den trendsættende trap superstjerne fra Atlanta er i gang med at lave ny musik som udkommer snarest.

Minaj gør klar til at udgive sit længeventede fjerde fuld-længde album ”Queen” som udkommer 10. august.

ANNONCE
Nicki Minaj og Future annoncerer fællesshow i Royal Arena
Billetter

Billetpriser: PL1 550,- / PL2U 470,- (ståpladser), PL2 470,- (siddepladser) / PL3 370,- / PL4 320 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 15. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Del

Seneste nyt