Magasinet M!

Nicolas Dalbys comeback i UFC: Jeg er bedre end aldrig før

Han er tilbage, og formen er i top

Nicolas Dalby er for alvor kommet på benene igen efter modvind i livet med en depression og en hverdag, som spinnede ud af kontrol. Men, nu er han tilbage som en del af Main Card til UFC-stævnet, hvor han gør sit comeback. 

Læs også: Fightermentalitet - Nicolas Dalby

Så, hvordan er det så at være tilbage i UFC:

"Det er meget svært at forklare, hvordan det føles. Det er ret vanvittigt at tænke på, at jeg har fået muligheden for at åbne Main Card som den første dansker med det danske flag over hovedet til det første UFC-event nogensinde på dansk jord".

Nicolas er tilbage i UFC og bliver den første dansker, som er en del af main card, der skal træde ind i UFC-buret på dansk grund. Det kræver støtte hjemmefra, en masse disciplin og ikke mindst træning:

"Jeg er bedre end aldrig før, jeg kan gøre vilde ting nu. Det er en perfekt fight for mig mod Oliveira. Han er velkendt, men han er farlig, for han slår hårdt. Men vi har forberedt os godt til kampen. Om det bliver på fødderne eller på gulvet, det må vi se".

Nicolas skal stå overfor brasilianske Alex Oliveira til UFC stævnet. Du kan se det hele på viaplay.dk

ANNONCE
Nicolas Dalby og Alex Oliveira - Nicolas Dalbys comeback i UFC: Jeg er bedre end aldrig før Nicolas Dalby og Alex Oliveira
Nicolas Dalbys comeback i UFC: Jeg er bedre end aldrig før
Del

Seneste nyt