Magasinet M!

Nightmare: Return to Elm Street: fanskabt gyser får os til at savne Freddy Krueger

En gyserfilm, vi gerne vil se en virkelig udgave af!

Nightmare: Return to Elm Street: fanskabt gyser får os til at savne Freddy Krueger

Sidst vi så Freddy Krueger på den store skærm var tilbage i 2003 i den famøse Freddy Vs Jason film. Det var min go to datefilm tilbage i teenageårene og det er ikke på grund af, at den hjalp mig med damerne, tværtimod, men fordi den har formået at skabe et underholdende univers hvor to ikoniske figurere kunne smelte sammen så ubesværet. 
I Freddy Vs Jason var der således plads til Freddys 'humor' og Jasons forkærlighed for at shanke alle nøgne og halvnøgne teenagere han møder på sin vej.

Er det nødvendigt med en spoileralert for en film, der er 15 år gammel?
Freddy Vs Jason sluttede nemlig af med at Jason huggede hovedet af Freddy, der på mystisk vis stadig kunne blinke til kameraet.
Den afslutning markerede også enden på en æra for Robert Englund, manden bag Freddy-masken siden de første film i 80'erne.

Hvis du som læser er kvik eller i særdeleshed nørdet om slasher-genren, har du desværre overværet de tragiske begivenheder i 2010.
I det skæbnesvangre år valgte Warner Brothers at hyre Samuel Bayer som instruktør til et remake af Nightmare on Elm Street. Det viste sig at være en forfærdelig idé, med Bayers manglende erfaring med spillefilm - hans karriere som instruktør har indtil videre kun bestået af musikvideoer og en enkelt gyserfilm - og en skuffende vision for plottet var remaket dømt til at fejle.
Af den årsag tæller vi den ikke med i regnskabet om film i Freddy-franchisen. Den glemmer vi. Permanent.

I den fanskabte trailer til Nightmare on Elm Street bliver Freddy Krueger spillet af Nathan Epperson.
Handlingen i det fanskabte univers kommer til at tage os tilbage til Elm Street, da hovedpersonens datter begynder at have mareridt.  Hovedpersonen Drew vælger derfor at tage tilbage til Elm Street for at sætte en stopper for hendes mareridt.

HVORFOR LAVER MAN EN FANSKABT TRAILER?

Skaberne af denne trailer har udtalt, at deres forhåbning har været at nå ud til fans af den originale franchise såvel som opmærksomheden fra de større filmselskaber i Hollywood.
Lige nu har Warner Brothers rettighederne og med traileren ønsker holdet at skabe interesse for et reboot samt at tilknyttet produktionen. 
Det vil sige, at de har skabt disse trailere i håbet om, at få lov til at udvikle dem til en spillefilm. 

Hvad synes du - er det på tide med et reboot af Nightmare on Elm Street?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE