Magasinet M!

Nikita Klæstrup deler - eget - nøgenbillede på Instagram

Hurra!

Kan man aldrig få nok af Nikita Klæstrup? Næ. 

Vi kan i hvert fald ikke. Derfor faldt redaktøren også ned af stolen af ren overraskelse, da han faldt over Nikitas seneste Instagram-post. 

Man kan sagtens læse en masse analyse ned i sådan et billede, for at få det til at fremstå lærd og fancy, men analysen får du selv lov til at stå for.

Teksten i billedet er fra et gammel A$AP Rocky track, hvis du skulle spørge fra nogen. 

Tjek i øvrigt om du synes, at det er frækkere end det fra sidste år, som vi kaldte: Hendes frækkeste billede til dato

Mama's pretty party favor, he says I'm his favorite flavor.

Et opslag delt af Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) den

ANNONCE

In other Nikita-news:

Girl-squad meldte officielt opløsning fra Louise Twerk Queens side af i onsdags.

Det har både Nikita efterfølgende uddybet på hendes egen blog: "Selvom jeg blev overrasket over at Louise så det som et projekt, som hun åbenbart har meldt sig ud af, så synes jeg egentlig, at det er ganske fint at hun siger det. Vi har alle sammen været småirriteret over konstant at skulle stå på mål for hinandens holdninger og udtalelser, så nu får vi forhåbentligt lov til at være individer med egne holdninger." 

Katja Krarup Andersen fulgte op med en udmelding på Instagram: 

Farvel til Girlsquad. For ca halvandet år siden har mig og mine veninder, ligesom tusinde andre piger verden rund, begyndt at bruge hashtag #girlsquad i beskrivelsen til vores billeder på instagram. Medierne droppede #, døbte os alle tre for Girlsquad, og begyndt at betragte det som en form for feministisk projekt. Dette har givet os de mange positive muligheder, såsom lave podcasten og bogen og hermed researche et emne, vi alle tre er glade for. Men kom også med en negativ side af at blive betragtet som en trehovedede drage: en persons holdninger blev ofte påhænget de andre, og tre meget forskellige individer blev reduceret til en karikatur af en røvrystende nøgen kvinde med forstørrede bryster i stiletter. Vores holdninger blev blandet sammen og reduceret til ?de kæmper for røvryst, silikonebryster og nøgenhed?. Vi har aldrig decideret sat os ned og aftalt om at lave et feministisk projekt, men var bare veninder og nogen venskaber holder, mens andre gør ikke. Jeg tror ikke det vil være forkert at antage, at vi alle tre er trætte af at blive betragtet som en treenighed, og glæder os til at blive opfattet som tre adskilte individer med hver især sine livshistorier, holdninger og mål i livet. ??? _________________________________ på billedet: vi er lige ankommet til sommerhuset, hvor Ludermanifestet skal skrives

Et opslag delt af Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) den

ANNONCE

Såe. "Girlsquad" der ifølge pigerne har været en medieskabt gruppe aint no more. Men pigerne lever i bedste velgående! 

Se også: Katja og Sidse som Månedens Crush - eller Katjas sommerferiebilleder ovre ved vores bros på Connery.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce