Magasinet M!

Nina Agdal afslører: Sådan scorer du mig på Tinder og i virkeligheden

Læs med her, drenge. Læs rigtig godt med. Det kræver faktisk ikke så meget at få Nina Agdals opmærksomhed.

I forbindelse med en ny reklame for funktionen SuperLike på Tinder, hvor Nina Agdal spiller hovedrollen, har det amerikanske magasin Esquire hevet fat i vores alle sammens yndlingsmodel for at høre lidt om datinglivet for en supermodel. Og faktisk lader det til, at det slet ikke er så kompliceret at komme i kontakt med den 23-årige dansker, som man skulle tro.

Det er efterhånden et års tid siden, at hun har været på Tinder, men det skyldes slet ikke, at hun ikke kan lide det. Hun kan bare ikke få det til at fungere:

"Hver gang jeg har fået et match, spørger fyrene: 'Er du virkelig Nina?', men der er ingen, der tror på mig. Nu er det problem heldigvis løst, fordi Tinder har fået en funktion, der verificerer, at det er den rigtige, så folk ved, hvem de snakker med." 

Læs flere scoreråd fra Nina Agdal under billedet.

ANNONCE
Nina Agdal afslører: Sådan scorer du mig på Tinder og i virkeligheden

Sådan skal du være på daten

Esquire har også spurgt Nina Agdal, om hun mener, at hun er en intimiderende person, fordi hun arbejder som model.

"Overhovedet ikke. Jeg må være et af de venligste mennesker. Jeg mener; jeg snakker med alle i elevatoren."

Og hvis du ryger på date med Nina Agdal, skal du heller ikke være bange for, at hun stiller store krav:

"Jeg er i et forhold, og derfor kan jeg sige, at humor er rigtig vigtigt, så hvis du vil grine, er det en positiv ting. Bare vær dig selv, opfør dig lidt cool. Du skal eje dig selv. Vær selvsikker, men du skal også have humor og vise det."

Læs videre og se reklamen for Tinders SuperLike med Nina Agdal under billedet.

ANNONCE
Nina Agdal afslører: Sådan scorer du mig på Tinder og i virkeligheden

Brug længere tid på dine svar

Nina Agdal fortæller videre, at hun har bygget de fleste af sine forhold op via sms'er og andre slags beskeder, men hun mener, at mange bruger for lidt tid på at tænke over de rigtige svar:

"Det handler bare lige om, at du skal bruge et minut ekstra på at tænke over et klogt og sjovt svar, som kan få pigen til at grine i stedet for bare at skrive noget kedeligt a la 'Ses senere'. Vær kreativ," lyder supermodellens råd.

Hun fortæller, at hun ville superlike Chris Brown og Ashton Kutcher på Tinder, hvis hun selv skulle vælge, før hun fkommer med et par historier om sine egne dates. Blandt andet fremgår det, at hun er en rigtig dessertpige. I hvert fald var desserten grunden til hendes værste date nogensinde:

"Jeg var på en fantastisk date, hvor vi havde spist rigtig lækkert, men så bestilte min date et fad frugt til dessert. Man spiser ikke frugt til dessert. Hvis jeg skal have dessert, bestiller jeg en brownie med karamel og is. Jeg skal ikke have appelsiner og meloner. Det var en svipser. Ingen frugt-platter til mig."

Læs mere om Ninas datingtips under billedet.

ANNONCE
Nina Agdal afslører: Sådan scorer du mig på Tinder og i virkeligheden

Nina Agdals yndlings-spot

Hvis du gerne vil rende ind i Nina Agdal, når du er i New York, skal du ikke lede på de fancy steder. I hvert fald er hendes favoritsted til en date meget beskedent:

"Jeg har fundet en brætspil-bar i SoHo. Der er brætspil og kortspil, Jenga, al den slags. Du køber en øl, og sidder på en bænk, der er ældre end min mor, og så spiller du bare spil. Hvis du er lidt fancy, skal du nok ikke komme der, men for mig er det det perfekte lille spot."

Til slut i det lange interview løfter Nina Agdal sløret for, om hun har nogle scorereplikker, der virker. Og det er meget simpelt:

"Nej, jeg er meget lige på og hårdt. Jeg går bare hen og siger hej og spørger, hvad han hedder. Jeg tror, den bedste måde at introducere sig selv på er ved ikke at være super akavet."

Se reklamen for SuperLike med Nina Agdal her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE