M!

Nina er Ugens Instababe - og hun har haft den vildeste studentertid

Sig hej til Nina. Hun blev student i sommers og fortæller os om en vild tid, der tyder på, at hun er lidt af en frækkert.

Nina er Ugens Instababe - og hun har haft den vildeste studentertid

Kill them with kindness?

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 31. Jul 2016 kl. 8:30 PDT

Navn: Nina Rosa Bendixen

Alder: 19

Bopæl: Aalborg

Beskæftigelse: Studerende

Status: Single

Instagram: ninarbx

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, X, så klik her.

Tb til da der var sol i dk??

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 30. Jun 2017 kl. 5:29 PDT

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Jeg blev rigtig glad. Flere af mine veninder har presset på, så det var fedt at få beskeden om, at I havde valgt mig. Jeg tager det som et kæmpe kompliment og et boost til selvtilliden!

Confidence level: Kanye West

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 19. Jun 2017 kl. 5:05 PDT

Hvad laver du til daglig?

Jeg har lige afsluttet tre år på HHX, hvor jeg havde linjen International Økonomi A, Virksomhedsøkonomi A og Matematik B. Nu holder jeg bare sommerferie, hvor jeg bare vil slappe af og nyde tiden med min familie og veninder. Mine veninder og jeg skal f.eks. til Magaluf sidst i August. Så skriv endelig, hvis I har nogle anbefalinger derfra. Derudover har jeg søgt ind på Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet, hvor jeg håber på at blive optaget til september.

??????

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 20. Jun 2017 kl. 6:41 PDT

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Puha, tre ord er ikke så meget til sådan en stor personlighed! Men jeg vil nok sige, at jeg er meget åben - måske for åben en gang imellem. Mange vil sige, at jeg ikke har et filter, og at jeg siger alt, hvad der falder mig ind. Derudover er jeg heller ikke bange for at være åben om mit privatliv. Flere bliver lidt overraskede, indtil de faktisk finder ud af, at jeg er meget rolig og nede på jorden. Jeg kan også beskrives som ambitiøs, da jeg stiller høje krav til mig selv, mit udseende og studie, og jeg kæmper, indtil jeg føler, det er godt nok

You are art?

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 5. Jun 2017 kl. 12:43 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er nok et af verdens største B-menneske. Det skal forstås på den måde, at jeg bruger rigtig meget tid på at sove. Jeg elsker simpelthen at sove! Derudover kan jeg sove overalt og når som helst på døgnet. Jeg tror af og til, mine forældre har været lidt bekymrede, fordi de altid finder mig snorkende under dynen

???

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 23. Maj 2017 kl. 8:40 PDT

Hvad skal man gøre for at score dig?

Faktisk er det ofte mig, der scorer, fordi jeg synes, det er lidt sjovere. Men hvis en fyr nu skulle have lyst, så skal han få mig til at grine, men også tage mig seriøst. Han skal være interesseret i mig og ikke kun min krop. Invitér mig ud på et glas hvidvin, så vi kan lære hinanden at kende. Netflix er no go!

Galla?

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 12. Maj 2017 kl. 4:39 PDT

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Det er helt klart mine bryster og læber! Jeg bliver ofte spurgt af piger og fyre, om både mine læber og bryster er ægte. OG JA, DE ER 100% ÆGTE! Jeg kunne aldrig finde på at få lavet noget som helst om, fordi jeg er så glad for det, jeg allerede har. Selvom mange synes mine billeder er lidt vulgære, eller at jeg går i nedringet tøj, så nyder jeg at vise mig frem!

Happy?

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 30. Mar 2017 kl. 9:44 PDT

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Som tidligere skrevet så vil et glas hvidvin være lækkert på en lille hyggelig cafe. Et sted, hvor der er roligt, og man kan få lov til at snakke. Det ville jo være helt perfekt, hvis man havde god kemi og kunne få en sjov aften ud af det. En lille gåtur kunne også være rigtig hyggelig. Ellers skal man bare være åben, komme til tiden og være en gentleman.

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 6. Feb 2017 kl. 1:44 PST

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Jeg har ofte fået mange sjove bemærkninger i byen, men det mest akavede, jeg har prøvet, var i februar i Mexico. Min mor og jeg var ude og få et par drinks (eller mange!), fordi de var så megabillige. Så kom en flot mexicansk mand over, præsenterede sig og spurgte, hvor vi var fra (det er ikke ofte, at de ser lyshårede piger i Mexico).

Han spurgte så min mor, om jeg var gift. Hvis ikke jeg var det, syntes han, at jeg skulle giftes med ham. Det mest akavede var så, da han begyndte at fortælle, at han havde fem børn i USA, hvor hans ekskone også boede. Pænt nej tak herfra!

Solbadning og eksamenslæsning????

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 27. Maj 2017 kl. 7:42 PDT

Hvad burde alle mænd vide?

At mange piger ofte spiller kostbare, når de virkelig er interesserede i en fyr. Vi søger opmærksomheden ved at spille kostbar. Dette kan godt bide en i røven engang imellem, fordi man ikke tager chancen og virker som om, man ikke er interesseret.

Feel it coming??

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 6. Maj 2017 kl. 7:10 PDT

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Hmm, er blevet busted af min ekskærestes lillesøster, der efterfølgende grinte, hver gang hun så mig. Derudover var jeg også på ferie med min ekskærestes familie, hvor vi har nødt til at dele værelse med hans lillesøster. Jeg håber ikke, hun har hørt noget. 

Never wanna know?

Et opslag delt af Nina-Rosa Bendixen? (@ninarbx) den 15. Maj 2017 kl. 8:14 PDT

"Ugens spørgsmål": Hvad er dit frækkeste/sjoveste studenterminde fra denne sommer?

Først og fremmest har det været det vildeste og sjoveste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg var konstant beruset i otte dage med tre timers søvn i gennemsnit hver dag. Jeg troede slet ikke, at jeg var i stand til at drikke så meget hvidvin! Jeg har lavet mange vilde ting i den uge, og det kan man også se på de tegn, jeg har fået i min hue. Som mange af jer nok ved, er der en masse hueregler, men hvilke tegn jeg fik, må I selv spørge ind til :) 

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, X, så klik her. 

Del