Magasinet M!

Nintendo Switch Diablo III Eternal Collection bundle

Nintendo Switch går af helvedes til..

Nintendo Switch er en interessant konsol, der er meget ukonventionel i sit udtryk. Det har gjort konsollen til det primære hjemsted for rigtig mange indie-titler, men der er også plads til de store blockbustere - også uden for Nintendos egne rækker med Mario og Zelda. 

Og selvom det ikke er en spritny titel, varsler tilkomsten af Diablo III på Nintendo Switch altså, at det ikke kun er en konsol til kawaii-glade gamertyper. 

Blizzards storsællert rammer nemlig Switch i en tilpasset specialversion den 2. november, og det er der mange der ser frem til. Det kunne gå hen og blive en måde, hvorpå mange Diablo-fans kan bruge ventetiden op til det nye uannoncerede Diablo-projekt, der formodes at annonceres under Blizzards egen konvention Blizzcon, der også løber af stablen i starten af november. 

ANNONCE

I forbindelsen af udgivelsen af Diablo III Eternal Edition til Switch, lancerer Nintendo også en speciel bundle-udgave, der ud over spillet indeholder en Nintendo Switch konsol i gråtoner, med Diablo-inspireret artwork på henholdsvis konsollens bagside, Switch-docken og bæretasken. 

ANNONCE
Nintendo Switch Diablo III Eternal Collection bundle

Spillet der udkommer den 2. november er en total-version af Diablo 3, der også indeholder Reaper of Souls expansion + Necromancer opdateringen, sammen med en Switch-optimeret styring.

Hvis du vil have fingerene i specialversionen af konsollen, skal du holde øje med specialforhandlere - der muligvis kommer til at have den i handlen. Nærmere info kan findes på Nintendos Diablo 3 underside

ANNONCE
Diablo 3 Switch trailer
Del

Seneste nyt