Magasinet M!

No bullshit Bond!

Agent 007 er tilbage for 23. gang. Denne gang mere rå og realistisk end nogensinde før.

 

Navnet er Bourne. James Bourne. Det burde være James Bonds navn og replik fremover. For væk er den vittige og tidligere så charmerende brite, der på trods af en vattet fysik, nedlagde skurke og damer på stribe. Væk er alle de fjollede gadgets, der gjorde James Bond svær at tage alt for seriøst. Tilbage står en britisk agent, der er så bad-ass, at Jason Bourne ville skynde sig over på den anden side af vejen, skulle agent 007 komme gående imod ham.

 

ANNONCE
MGM - No bullshit Bond! MGM

Foto @ MGM

 

Da det kom frem, at dengang relativt ukendte Daniel Craig skulle overtage rollen som alletiders mest ikoniske agent med licens til at dræbe efter Pierce Brosnan, vakte det ramaskrig blandt film- og Bond-fans. Det var de færreste, der kunne forestille sig, hvordan Craig skulle kunne løfte arven som Bond efter Brosnan. Man må sige, at han i den grad fik lukket munden på sine kritikere. Craigs Bond har meget mere til fælles med Matt Damons Jason Bourne, end nogen tidligere udgave af agent 007. Og det klæder virkelig James Bond. Tiden er nemlig løbet fra den "gamle" vittige agent med de fjollede gadgets. Derfor har Bond anno 2012 også gjort op med de to foregående Craig/Bond-film ved at tage afstand til alle de underlige dingenoter, der ellers tidligere omgav den britiske spion.

 

 

Og hvor fed er den nye Skyfall så? Rigtig fed! Den nyeste James Bond har meget mere til fælles med Mission Impossible- og Jason Bourne-filmene end de klassiske James Bond-film. Heldigvis. Agenten med licens til at dræbe er tilbage, mere rå end nogensinde før. Filmens åbningssekvens er noget af det vildeste, vi har set på actionscenen i lang, lang tid. Man holder vejret og nyder det i fulde drag. Vi skal ikke afsløre for meget af plottet her men garanterer, at du ikke kommer til at kede dig ét øjeblik.

James Bond har aldrig været bedre.

 

5 ud af 6 stjerner.

 

ANNONCE

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE