Magasinet M!

No bullshit: Sådan tænker pigerne i sengen

Pigerne siger altid, vi ikke forstår dem - men vi ved lige præcis, hvorfor de gør, som de gør. Her er M!s no bullshit-guide til det modsatte køn.

1. Piger kan lide at snakke

Det kan godt være du føler dig dum, men lidt fræk snak i kassen tænder hende hver gang. Mens fyre tænder på, hvad de ser, tænder pige nemlig ofte på, hvad de hører. Og bare roligt, så længe du ikke overdriver, kan du næsten ikke fucke op. Tag notater, næste gang, du ser pornofilm.

2. Piger er smukke

Men der er altid en eller anden del af deres krop de er utilfredse med. En pige, der føler sig sexet, gør sig automatisk mere sexet, så når du roser hendes krop, også de dele du ikke er så vild med, kan du godt spænde sikkerheds-selen.

ANNONCE
No bullshit: Sådan tænker pigerne i sengen

3. Piger faker

Jep, det gør de allesammen ind imellem. Og en eller anden har gjort det på dig. Det kan være de ikke vil skuffe dig eller har for meget om ørene.

Men lad være med at spørge, lad faktisk være med at tænke nærmere over det, okay?

Nej, bare roligt, vi tager gas, piger der faker orgasmer er en vandrehistorie. Det findes ikke og er aldrig sket for dig. Er det bedre?

4. Piger kan stadig lide at snakke

Også efter sex. Selvom hun i virkeligheden burde opfatte det som en kompliment, at du er så træt, at du ruller rundt og falder i søvn med det samme, vil en pige tro, at det er fordi hun er kedelig, at du bare har brugt hende til sex, eller noget andet i den dur. Efterspil er en slags cum-shot for piger. Det føles ikke helt rigtigt uden.

M! TIP: Det rigtige svar på: "Hvad tænker du på?" er ALTID: "Hvor dejligt du/det var".

Denne guide er tidligere blevet bragt i M! magasinet, men vi synes, den fortjener et gensyn.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt