Magasinet M!

No bullshit: Sådan tænker pigerne, når I er kærester

Pigerne siger altid, vi ikke forstår dem - men vi ved lige præcis, hvorfor de gør, som de gør. Her er M!s no bullshit-guide til det modsatte køn.

Denne guide er tidligere blevet bragt i M! magasinet, men vi synes, den fortjener et gensyn.

1. Piger er usikre

Derfor har din kæreste tit, ofte og hele tiden brug for at vide, at hun er lækker, og at du elsker hende.

Et sikkert tegn på, at du forsømmer din pligt, er når pigen er stille i længere tid. Så skal du passe på. I modsætning til dig, betyder det nemlig ikke at hun ser TV, eller har tømmermænd, det betyder at der er noget alvorligt galt. Og at det enten er din skyld, eller hurtigt kan blive det. Piger hader at blive spurgt om "der er noget i vejen", for som hendes kæreste og soulmate er det jo meningen at din følsomme manderadar skal opfange enhver humørsvingning. Men du må heller ikke at lade som ingenting eller vente på, at hun skal sige hvad der er ild i. Det hader piger endnu mere. Du skal lege inspektor Clouseau og grave frem, hvad du har gjort de sidste 24 timer, der har pisset hende af.

M! TIP: Bluff dig vej frem. Selvom du ikke aner, hvad der er galt, behøver du ikke at indrømme det. Giv hende et kram og sig noget i stil med: "Jeg ved godt, at jeg ikke altid er så let at have at gøre med" eller "Jeg er så glad for, at vi kommunikerer så godt, skat".

2. Piger vil skændes

Både for at teste om de nu også kan slippe af sted med hvad som helst, men også for at få lidt action i parforholdet. Når hun starter et skænderi, som regel over noget praktisk, som hurtigt bliver noget personligt, skal du huske på, at hun i virkeligheden vil sættes på plads. Du mister hendes respekt (og fortjener det), hvis du daffer ned til en kammerat ved første syn af skyer på horisonten. Uanset hvor konfliktsky du er, gælder det om at binde sig fast til masten og tage uvejret som det kommer.

I stedet for at du ruller over og giver hende ret, vil din kæreste nemlig godt forsikres om at hun stadig kommer sammen med en mand og ikke en Ford Fiesta, hun kan køre med, som hun vil.

3. Piger elsker en lille indsats

Og i modsætning til aktiemarkedet eller oddset, er der sikker gevinst, når du foretager en lille investering i din kæreste. De fleste piger elsker bling-bling, men det behøver ikke at være dyrt. En buket blomster, en romantisk overaskelses-date eller i det hele taget hvad som helst, der får hende til at sige: "Ej, hvor er det sødt at dig", tæller kraftigt opad, når hun gør jeres forhold op i sit lille regneark. Og det gør hun med jævne mellemrum.

ANNONCE
No bullshit: Sådan tænker pigerne, når I er kærester

4. Piger elsker snik-snak

Og hvis der er noget, en pige kan blive bange for, så er det når kæresten ikke snakker med. Det opfatter hun nemlig enten, som at du keder dig og er træt af hende, eller at du tager hende for givet. Heldigvis er piger godt tilfredse, så længe de bare har en, der lytter til dem, så du kan komme langt ved at lade hende føre samtalen. Tricket hedder aktiv lytning, så i stedet for bare at sige "Mhm" eller nikke, så prøv at gentage det sidste hun har sagt, eller spørge ind til detaljer. Din kæreste vil føle sig værdsat og spændende, og du får fred uden at skulle kigge op fra M!.

5. Piger kan lide projekter

Og du er din kærestes største projekt. Piger elsker at lave om på folk, og når det ikke lige går ud over kæreste-løse veninder i hønseflokken, er det dig, der står for skud.

Det starter i det små med tøj-indkøb og kommentarer om dine venner, men før du ved af det har du ikke bare en ny garderobe, du er også begyndt at snakke om "vi", når du mødes med de eneste kammerater, du har tilbage.

Og så er det at hun dumper dig, for at tage fat på en ny udfordring. Du er nemlig først rigtigt sexet og spændende, når hun ved at du er helt din egen, og at du søger mod grønnere jagt marker hvis hun prøver at ændre for meget på dig.

6. Veninder er mandens værste fjende!

De kan være søde og de kan være rare, men lad dig ikke narre! Din kærestes venindeflok trives faktisk bedst, når du og damen er ulykkelige. Ikke bare har de noget nyt at snakke om. De har også et helt nyt projekt at tage fat på. Pas især på veninder, der giver "gode råd". Det er altid dem der begynder på: "Du fortjener altså bedre end det, Mette!". Hold dig gode venner med hendes veninder, men mens du leger pigens-bedste-ven, så husk at notere dig, hvem af der kan være ballademagere.

M! TIP: Det er som regel kæreste-løse veninder der prøver at lave ballade. Vær på vagt, og hav altid masser af single-bekendte, du kan kaste for løverne, i baghånden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce