Magasinet M!

No bullshit: Sådan tænker pigerne, når I har slået op

Pigerne siger altid, vi ikke forstår dem - men vi ved lige præcis, hvorfor de gør, som de gør. Her er M!s no bullshit-guide til det modsatte køn.

Denne guide er tidligere blevet bragt i M! magasinet, men vi synes, den fortjener et gensyn.

1. Piger er stadig horny

Selvom verdens førende psykologer og eksperter indenfor den menneskelige seksualitet, stadig ikke ved helt præcist, hvad man skal gøre for at opgradere ekskæresten til den eftertragtede bolleveninde, er en ting sikker: Det har noget at gøre med pigers liderlighed. 

Fordi mange piger er blevet opdraget til ikke at gå ud og hoppe i kanen med den første de ser, så er ekskæresten er et oplagt valg, når hun savner at polere et-taller. Derfor er det vigtigt at slå op med hende på en ordentlig måde, så hun ikke hader dig bagefter. Så er det nemlig dit nummer, hun finder frem på mobilen, når hun tuller stiv hjem fra en resultatløs aften ude i byen. Og hvem siger nej til god, ansvarsfri sex med eks'en?

2. Piger har veninder

Og tanken om hvordan du er i kassen, har nok strejfet de fleste af dem. En anden god grund til ikke at ligne en scumbag, når dig og kæresten slår op, er netop, at det ødelægger dine chancer for at hooke op med en af veninderne. Og jo, chancen er der. 

Så længe de ikke er hjerteveninder, er det frækt at knalde med venindens eks, og hvis din eks og en af hendes veninder har en fjer at plukke på hinanden, er det oplagt at bruge dig som payback-time.

ANNONCE
No bullshit: Sådan tænker pigerne, når I har slået op

M! TIP: Kvinder tænker mest uklart, når de er pissestive mellem klokken 3 og 6 om morgenen. Du virker lidt lusket hvis du opsøger veninden en onsdag eftermiddag. Ring i stedet på ovennævnte tidspunkt eller kig forbi hendes stamværtshus.

3. Piger er dejlige

Jep, piger er nogle af de bedste venner at have, og når først I er eks'er, er der ikke så meget pis med jalousi og parforhold. 

Hun er god at købe sko med, ved hvilke af hendes veninder, der har brug for et rebound-knald, og ved hvor de gode fester er. Og på et eller andet tidspunkt, skal du nok få brug for hende. Om ikke andet, så for at forklare hvorfor din nye kæreste har dumpet dig. Det kan I jo lige tage foran pejsen - med en flaske vin og dæmpet belysning. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt