Magasinet M!

Nød-dates

Tre lette og billige dates for begyndere

Alaaaarm! Du har lovet tøsen, at invitere hende på en date. Men du kan simpelthen ikke finde på, hvor du skal begynde. Heldigvis er vi klar med en begynder-guide til nødløsningsdates.

Biffen:
Den klassiske date, som næsten garanterer holden i hånd og snav i mørket (og måske mere, hvis I sidder på bagerste række...).
Økonomi: Nogenlunde til at betale sig fra, to billetter ligger gerne i omegnen af 150-200 kr. Det er dog kun god stil at købe en ordentlig sæk popcorn og sodavand i størrelse MAX!
Pimpe-muligheder: Her er gode muligheder for at pimpe daten op. Du kan gå shop-amok i slikbutikken, og invitere hende ud på en cocktail eller to efterfølgende (men ikke før, så render hun bare på tønden hele tiden). Du kan eventuelt også lægge ud med en romantisk middag inden filmen, hvilket dog kræver, at du når at reservere et bord, så I ikke må gå forgæves (=turn-off). Er du helt vild og blodig, kan du i ledtog med billetkontrolløren arrangere, at der ligger en lille sød buket blomster på hendes sæde.
Scoregaranti: Det bliver ikke nemmere at score. I biffen er der ikke mulighed for at snakke meget (det er godt, hvis du ikke er god til at smooth-talke), til gengæld hører fysiske tilnærmelser sig til, næsten uanset filmvalg. Uhyggelig film: du kan beskyttende lægge din arm om hende. Romantisk film: hun synes, at du er toppen og følsom. Dårlig film: I kan snave fra start til slut. Vælg dog noget, der bare har en chance for at tiltale hende. Det er ikke sikkert at Jean Claude van Damme come-back i Blood Sport II lige er hendes stil.
Godt tip: Det er klassisk, men husk at få styr på din blære og din ånde, før du planter røvet i biografsædet. Intet dræber stemningen som lig-ånde eller ustandseligt renderi til tønden.

Bowling:
Lidt atypisk for en date, hvilket kan tale til din fordel. Du skal dog være opmærksom på, om hun stadig synes, at det er sjovt, når hun har tyret kuglen over i nabo-banen for femte gang.
Økonomi: Typisk 130-170 kroner for en time.
Pimpe-muligheder: Bowling hænger næsten uløseligt sammen med en hotter eller fritter fra cafeteriet, hvilket kan være et hit, hvis pigen er tilpas jordbunden. Man kan forlænge daten med et slag air-hockey og en afslappet pils.
Scoregaranti: Ikke just en date, der lægger op til kys og kram, men her er rig mulighed for at snakke og grine sammen, hvilket varmer de fleste piger op. Hvis hun er en dårlig bowler, kan du snige dig til lidt kropskontakt i en "sådan-skal-du-kaste-kuglen"- manøvre. På kort sigt er bowling ikke specielt scoresikker, men du vil score points, der vil gavne dig efter en længere tids bejlen.
Godt tip: Pas på med at gøre daten alt for afslappet ellers tror hun bare, at du vil være venner. Eller ikke gider gøre dig umage.

Picnic i parken:
En date, der ikke kræver anden forberedelse end et smut i Netto og et kig på vejrudsigten. Det hjælper også, hvis du har fundet et pænt sted i parken (tip: Ikke nær toiletterne eller containere).
Økonomi: Du bestemmer selv prislejet, men du bør bruge lidt penge på et fornuftigt udvalg.
Pimpe-muligheder: Denne date kan både pimpes op og ned. En pakke rugbrød og en salami (ja, altså den fra Netto, ikke den du har i bukserne, eller øh... måske?) kan i princippet udgøre hovedparten af en picnic, hvis bare du husker at skrue op for tilbehøret. Du kan også gå all-in med vin, tapas, sushi osv... Kun fantasien sætter grænser. Det hjælper dog, hvis du virker lidt tjekket, så det er altid godt, hvis du giver den lidt gas med lidt grønt og lignende. Husk en dug eller et lagen at sidde på (og nej, dit Star Wars-sengetøj er ikke et godt valg).
Scoregaranti: Pænt høj. Efter I har spist, er det oplagt at ligge i ske, mens I slår mave. Det kan stort set kun ødelægges af vejret, men selv hvis det skulle begynde at regne, skal I jo ud af det våde tøj på en eller anden måde. Det er smart at have stearin-lysene klar i nærheden af sengen, når I kommer hjem. Hun skal være en mere end almindelig kold isdronning, hvis hun ikke åbner godteposen en smule efterfølgende...

God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce