Magasinet M!

Nøgen-faktor 80: Skibabe smider alt tøjet i Playboy

Det kan godt være, at det amerikanske Playboy er stoppet med at have nøgne piger på forsiden. Men sådan er det ikke i alle magasinets udgaver.

Nøgen-faktor 80: Skibabe smider alt tøjet i Playboy

Måske siger navnet Christina Geiger ikke dig det store, men det gør det forhåbentligt fra nu af. Hun er i hvert fald vores nye yndlings-skibabe.

Den 27-årige skiløber kan nemlig ses uden en trevl på kroppen i den seneste udgave af det tyske Playboy.

ANNONCE

Selvom nøgenbilleder ikke er noget, Geiger er vant til at få taget, fortæller hun i et interview på Playboys hjemmeside, at hun følte sig godt tilpas under photoshootet.

Christina Geiger har selv en kæreste, men det afholder hende ikke fra at fortælle om, hvilken mandlig skiløber, hun glæder sig mest til at møde ved det kommende VM.

- Hmm, hvis jeg skal nævne en, må det nok være norske Aksel Lund Svindal. Han har masser af succes, er sympatisk og ser godt ud, siger Geiger.

Så det vil ikke være noget problem, hvis han hængte din Playboy-billeder op i sit omklædningsskab?- Ha ha, vi skiløbere har heldigvis ikke omklædningsskabe. Men nej, jeg ville se det som en ære.

Nøgen Lindsay Vonn

Geiger er ikke den første, der smider tøjet i et kendt magasin. Sidste år kunne amerikanske Lindsey Vonn ses i Sports Illustrated's Swimsuit Edition - kun iført bodypaint.

ANNONCE
Del

Seneste nyt