Magasinet M!

Nøgne Kim Kardashian-blleder får internettet til at eksplodere [ucensureret]

Memes, røvballer og olieindsmurte bryster.

Nøgne Kim Kardashian-blleder får internettet til at eksplodere [ucensureret]

Kim Kardashian vælter internettet ting fra nederste hylde i supermarkedet.

Som om internettet ikke var presset nok på grund af Jennifer Lopez' bagdel i hendes nye musikvideo og Nicki Minajs kæmperøv i Anaconda, så har vi fået en ny groundbreaker, som for alvor ryster hele internettet.

Kim Kardashian nøgen.

Og her tænker du selvfølgelig - ja ja, nøgen som i let påklædt i erotiske stillinger. Men nej nej, denne gang er den god nok! Hun er splitterravende nøgen sit nye photoshoot, hvor man bl.a. kan se den famøse røv såvel som hendes velproportionerede front.

Internettet har kogt fuldstændigt over i de sidste par dage med både positive og negative kommentarer. De mere positive bemærkninger ved vi ikke noget om,da folk har travlt med at 'værdsætte' billedet, mens flere skeptiske brugere mener, at hun giver et urealistisk billede af kvindekroppen - hendes talje er bl.a. alt for smal i forhold til hendes hoftemål, mener eksperterne.

En tredjepart har derimod mere travlt med at få mest muligt 'meme-materiale' ud af konceptet - se bl.a. de sjoveste kreationer i galleriet. Og hey, selvfølgelig de ucensurerede billeder af Kim Kardashian.

ANNONCE

Mere Kim Kardashian her

Kilde: Papermag.com

Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt