Magasinet M!

Nogen har lavet en statue af Cristiano Ronaldo - og vi ved ikke om vi skal grine eller græde

Intet under, at folk har en fest på nettet. Se mange flere grimme og uhyre sjove billeder her.

Cristiano Ronaldo er kendt for at være - i hvert fald i kvindeverdenen - en flot fyr, mens vi mænd nok bare synes, at han er lidt nasty, men immervæk god til fodbold. Nu har Ronaldos hjemby Funchal på den portugisiske ø Madeira æret ham ved at omdøbe Madeiras internationale lufthavn til Cristiano Ronaldo Madeira International Airport. Og i den forbindelse har man lavet en statue. En rigtig grim statue. 

ANNONCE

HVAD FUCK ER DET HER? Hvordan kan man synes, at manden til venstre ligner det til højre?

Selvfølgelig har det naturligvis medført, at folk nu har en fest på det store internet - navnligt Twitter.

ANNONCE

Og nej, det er ikke den første statue, Funchal har æret Ronaldo med. Tilbage i 2014 blev der ligeledes rejst en af den verdenskendte fodboldspiller. Og den var mildest talt heller ikke for heldig.

Kan du ikke se, hvad der skulle være galt? Så kig lige en ekstra gang på "Lille Ronaldo".

ANNONCE

JA! Det ser umiskendeligt ud til, at Ronaldo-statuen har rejsning.

Nå, men tilbage til den nye, meget grimme statue. For Ronaldo selv er nemlig stolt af den og svarede onsdag de kritikere, som har udtrykt utilfredshed imod at navngive lufthavnen efter Ronaldo, igen.

- Jeg har aldrig bedt om det, men jeg er ikke hyklerisk, og jeg er glad og beæret. Jeg kender nogle folk, der ikke er enige i det, men jeg kender også nogle folk, som ikke er her i dag, der vil være glade for dette øjeblik. Jeg vil forsøge at hædre Portugal og især Madeira med en ånd af ofring, værdighed og passion, sagde Ronaldo ifølge Daily Mail.

Men hey, Cristiano. Helt ærligt! Mener du virkelig ikke, at man kunne have gjort sig lidt mere umage end det her?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce