Magasinet M!

Nogen har udregnet, hvor mange penge Vinnie Chase gav sine venner i Entourage

Stjernen i drengegruppen har givet mange sedler ud til sine makkere.

I forløbet af otte sæsoner og en enkelt film, så har karakteren Vinnie Chase fra Entourage for alvor hoppet fra fattig til rig utallige gange.

Men selv i de øjeblikke, hvor tingene strammede til, så sørgede han altid for sine venner. Selvom de løbende har nogle småprojekter ved siden af, så er deres primære indtægt i alle sæsoner pengene fra Vinnie - både Turtle, Drama og E. 

Men hvor meget har Vinnie egentlig måttet punge ud for at bevare sine venner i sin omgangskreds? Han betalte dem jo selvfølgelig som en form for service, eller nærmere et velsmurt maskineri - men hvad fik de egentlig for deres hjælp?

Det har et par skarpe folk hos Paypal regnet ud!

Herunder kan du se en ret præcis udregning af, hvor meget de enkelte makkere egentlig har fået af Vinnie:

Turtle: 

Turtle viser sig at være den person, der 'skylder' Vinnie mest. Han har sammenlagt fået 2,7 millioner kroner for hans chauffør-service - samt ca. 1,6 millioner kroner i form af en Ferrari-gave fra Vince i sæson 6. I alt 4,3 millioner kroner!

Drama: 

Drama sørgede for ugens måltider - det løber op til 3 millioner kroner i luksusmad til fire fuldvoksne knejter i løbet af alle sæsoner.

E:

E har en meget beskeden gæld, da han selv var en ret skarp forretningsmand i samarbejdet. Han skylder ca. 2,1 millioner kroner for hans medvirken i nattelivet, underholdningen og alle de ting, som fik deres dagligdag til at hænge sammen.

Sammenlagt ca. 9,4 millioner kroner fordelt til sine makkere - det er godt venskab!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce