Magasinet M!

Nogle mænd betaler rent faktisk piger for at håne deres små tissemænd

Betyder størrelsen noget? Ja, men ikke på den måde, du tror. For faktisk betaler tusindvis af mænd kvinder for at ydmyge deres små jernEn ny bølge af hashtags er opstået. #sph (small penis humiliation, red.) hedder det og er blevet meget populær på Twitter og Instagram. Faktisk har det fået sin egen Tumblr-side (som vi af gode grunde ikke kan linke til), mens mænd også kan blive ydmyget gennem populære fetish-sites som Collarspace og Fetlife.

Michelle, der er på Collarspace, er blevet internetvenner med en britisk bankmand, der arbejder i Frankfurt. Til den engelske avis Daily Star siger hun:

"Han nyder at få fortalt, hvor lille han er. Ironisk nok har han en penis af meget normal størrelse. Men han kan lide at få fortalt, at jeg kan lide dem større. Han spurgte endda, om jeg ville sende et billede af mig og min veninde, der griner, samt fortælle, at vi griner af hans penisstørrelse. For mange af mændene handler det ikke om, at de har små tissemænd. De vil bare have mig til at fortælle dem, at de er små og ynkelige."

ANNONCE
Nogle mænd betaler rent faktisk piger for at håne deres små tissemænd

Men hvorfor er det, at nogle mænd kan lide at blive ydmyget på den måde? Sexekspert Dr. Pam Spurr forklarer:

"Nogle gange er det en forsvarsmekanisme. Hvis de giver andre lov til at ydmyge dem, er det en måde at bevare kontrollen af deres nuværende situation på. Eller også kan det være et reelt ønske om at føle sig slem, ydmyget og mindreværdig. Og det afspejler faktisk sandheden; de føler sig mindreværdige."

Dr Spurr mener, at det er en harmløs fetish, så længe at manden har et normalt niveau af selvværd, særligt når de føler, at de er i kontrol over spydighederne og nedgørelsen. Alligevel kan det føre til usikkerhed, hvis en mands selvtillid afhænger af hans penisstørrelse. Og det kan påvirke andre dele af mandens liv, forklarer Spurr.

Et andet spørgsmål, der falder en ind, er, hvorfor kvinder ønsker at blive involveret i SPH. Hertil forklarer Spurr:

"Nogle gange nyder hun bare at ydmyge manden - som eksempelvis gennem SPH. Det giver en følelse af hævn. Måske har de haft nogle uheldige sexoplevelser med mænd, og nu kan de så få lov til at give igen ved at gøre ting som dette.

Så drenge! Der er noget til enhver smag? som altid, fristes man til at sige.

ANNONCE
Nogle mænd betaler rent faktisk piger for at håne deres små tissemænd
Del

Seneste nyt