Magasinet M!

Nogle perverse typer vil lave alle dine yndlingskarakterer fra Game of Thrones om til sexrobotter

Og ja, dette inkluderer også Khaleesi aka The Mother of Dragons aka Daenerys Targaryen.Nogle perverse typer vil lave alle dine yndlingskarakterer fra Game of Thrones om til sexrobotter

Så er der godt nyt til de perverse liderbukke derude. Snart kan du måske have mulighed for nyde vores allesammens yndlingskarakter fra Game of Thrones, den sexede Daenerys Targaryen, lidt mere end bare på fjerneren.

Avisen Daily Star skriver nemlig, at et sexdukke-firma har planer om at skabe en række sexrobotter/sexdukker fra den populære serie, som dog i sidste ende helt og holdent kommer an på, om produktionsselskabet bag Game of Thrones, HBO, giver dem lov.

Matt McMullen, direktør for firmaet RealDoll, siger til avisen, at Emilia Clarkes karakter helt klart vil være den første, de vil skabe. Han forklarer, at Game of Thrones-robotten vil kunne konkurrere med virkelige kvinder på grund af sin mystiske og frække karakter.

- Vi tror på, at sådan en verden kan eksistere. Denfrigør os fra alle traditionelle begrænsninger, som vi har i den virkeligeverden. Karaktererne er modigere, frækkere og mere fantastiske og mystiske endde folk, du møder i det virkelige liv, siger han til Daily Star.

Herunder et eksempel på en af de meget realistiske sexdukker, RealDoll laver:

ANNONCE

Khaleesi-dukken vil komme i fuldt kostume og være detaljeret nok til at opfylde dine fantasier.

- Det er det, som vil gøre hende identificerbar, siger McMullen.

Men igen, alt dette kan kun lade sig gøre, hvis HBO tillader det (hvilket nok er højst usandsynligt). Vi tror dog, at det vil være noget af et marketingstunt, så bare kom i omdrejninger, HBO!

Og så vil der jo også være noget til begge køn. Lur os, om der ikke er nogle piger, der gerne vil have den helt store tur af The Mountain.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt