Magasinet M!

Nordjysk wellness-hotel tilbyder dildopakke til overnattende gæster på Valentinsdag

Hvem skal du invitere på nordjysk 'spaophold'?Skal du prøve noget udover det sædvanlige til Valentinsdag? Så skal du pakke tasken og drage til Nordjylland.

Det nordjyske Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby, der for et par år siden blev landskendt gennem Løvens Hule, er klar til at forvandle Valentinsdag til et brag af en begivenhed!

Efter at have sikret sig titlerne som Nordjyllands Bedste Hotel og Danmarks Bedste Spa- og Wellness sidste år, er de nu klar til at ryste kærligheden op med nogle vilde tilvalg!

Glem rosenblade og søde kys.

Hotel Viking er gået all-in med deres Valentins-pakker, der nu inkluderer muligheden for at spice tingene op gennem tilvalgspakker med lidt sexlegetøj og en tur i en Porsche 911 – ja, du hørte rigtigt, en vaskeægte sportsvogn!

Med en fræk sexpakke inkluderet får gæsterne en lækker skattekiste fyldt med sexlegetøj, der garanteret vil få temperaturen til at stige mere end en tur i hotellets sauna nogensinde kunne.

Med næsten 20 forskellige stykker legetøj at vælge imellem, er der næsten garanti for en Valentinsaften, I sent vil glemme!

Vi snakker denne sexpakke, der venter dig, når du checker ind!

"Vi presser ikke noget ned i halsen på vores gæster," forsikrer John Olesen, marketingchef på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, "men vi håber, at dette vil blive set som en sjov og fræk gimmick for de helt kåde forårspar."

Men hvad med dem, der stadig føler, at der mangler lidt romantik i luften? Tja, Hotel Viking tilbyder stadig opgraderinger som vinmenuer, massage og luksusbehandlinger, så der er masser af muligheder for at tilføje lidt ekstra magi til aftenen. Med investeringen fra tidligere Løvens Hule-deltager Jacob Risgaard har Hotel Viking virkelig markeret sig, og i år forventes det, at deres frække tilvalg vil tiltrække ekstra mange gæster fra Aarhus og Randers.

"Nordjyderne plejer at give den godt med gas hos os til Valentins," siger Olesen, "men vi er ret sikre på, at de små erotiske æsker vil tiltrække ekstra mange fra det midtjyske i år."

Hvem skal med på Hotel Viking?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce