Magasinet M!

Norske Amalie Olufsen i kapløb om Playmate of the Year 2024: Se alle de ucensurerede billeder

Topløs sommerstemning på en snevejrsdag!

Vi har tidligere haft en del shoots på M! med den norske skønhed Amalie Olufsen, og som et forsinket jule-postkort har hun fortalt os, at hun er i kapløb om at blive Playmate of the Year 2024.

Vi har fået en stakfuld nye billeder af den norske model - og en lille historie om hendes liv og rejse til den, hun er i dag!

Hop ind her, hvis du vil stemme på Amalie Olufsen som Playmate of the Year 2024

Amalie voksede op i en lille arbejderklasseby i Nordnorge som den yngste af syv søskende. Hun vidste altid, at hun ønskede et liv større end hendes hjemby, og hun drømte om at udforske verden og gøre en positiv forskel i andres liv.

I en alder af 20 besluttede hun sig for at dedikere sig til at gøre sine drømme til virkelighed, sagde sit job op og kiggede aldrig tilbage. Indtil nu har hendes rejse gjort hende til kun den tredje norske kvinde i historien, den første siden 1976, der er blevet æret med at blive nomineret til Årets Playmate.

Hun er aktivist inden for kropspositivitet og ligestilling, passioneret for at gøre en forskel i, hvordan folk har tendens til at se på en nøgen kvinde rent seksuelt, når den menneskelige krop - både mandlig og kvindelig i alle former og størrelser - er et smukt syn, når den vises på en smagfuld og kunstnerisk måde, der formidler en historie og vision til beskueren.

ANNONCE
Foto: Ana Dias /Playboy - Norske Amalie Olufsen i kapløb om Playmate of the Year 2024: Se alle de ucensurerede billeder Foto: Ana Dias /Playboy

Fra at starte med at tage billeder med et lille kamera i sin baghave til at have været med på forsiden af Playboy Africa, Playboy Australia, Playboy Mexico og Playboy Netherlands er noget, hun aldrig troede kunne ske.

Amalie blev kronet som "Miss March" i 2023 og modtog sin nominering til Årets Playmate. Hendes dækning for Playboy Australia i december 2020 blev og forbliver stadig den mest solgte fysiske udgave af magasinet. Ud over hendes Playboy-dækninger har hun prydet forsiden af FHM USA.

Siden Amalie begyndte, har hun opbygget en stor og loyal fanbase på hendes sociale platforme og har også gjort sin vej ind i skuespilverdenen.

ANNONCE
Foto: Ana Dias /Playboy - Norske Amalie Olufsen i kapløb om Playmate of the Year 2024: Se alle de ucensurerede billeder Foto: Ana Dias /Playboy

"Jeg er så beæret over at have muligheden for måske at opnå min drøm om at blive Playmate of the Year 2024. Jeg har allerede drømt om dette øjeblik, og det ville vise, at hårdt arbejde og troen på mig selv, selv i svære tider, stadig giver afkast. Alt, hvad jeg har været igennem, har en betydning bag det ved at stå fast og tro på, at jeg en dag vil klare det. Mange ville tro, at det hele er glam og smukt i denne branche, men det er slet ikke sandt.

Min drøm er at opnå troværdighed for at have en stemme til at tale for alle dem, der går gennem en svær tid, ikke kun i denne branche, der ikke tales nok om, men også med alle mine erfaringer, jeg har haft i mit liv generelt, og alt, hvad jeg har lært, som jeg tror, ville hjælpe mange derude. Jeg tror, at jeg kunne gøre en stor forskel med min karriere for alle derude, og det er min besked! Vil bare sige tak til alle, der ønsker at stemme på mig, og tak for at hjælpe mig med at få mine drømme til at gå i opfyldelse."

Se alle billederne i galleriet og ønsk Amalie Olufsen held og lykke!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce