Magasinet M!

Norske jenter

Læs med her, når vi viser dig noget af det mest eksotiske vi kunne finde: Norske skønheder.

Norske jenter

Af: Martin Finnedal

Se dem alle iGALLERIET


Aylar Lie

Skandaleombrust model, der blev smidt ud af Miss Norge konkurrencen, fordi hun havde lavet pornofilm. Har også påstået at have været i seng med Robbie Williams, men det har hun senere trukket tilbage.

Mira Craig
Talentfuld norsk/amerikaner der så småt er i gang med at slå igennem som soul/hip hop kunstner. Medvirker på den kommende Snoop Dogg plade.

Triana Iglesias
Den 23-årige glamourmodel har været på forsiden af snart alle mandeblade i Skandinavien ? bortset fra M!. Men hvem ved... Er i øvrigt ikke i familie med Julio og Enrique.

Kari Traa
Freestyle skiløber, der under legene i Salt Lake City blev udnævnt til mest sexede OL-deltager. Altså af nordmændene. Også berygtet for en vovet fotoserie i det norske blad Ultra Sport.


Lene Alexandra Øien
Tidligere norsk Robinsondeltager, der udnyttede sine ? ahem ? fortrin til at få en modelkarriere. Kendt som ivrig og hårdt festende gæst ved enhver gallapremiere.

Marte Stokstad
26-årig programvært på Norges P3. Og er med sine jobs som vært på prisuddelingsprogrammer vel nærmest Norges Svar på Andrea Elisabeth Rudolph.

Barbro Fagerbakk
Farmen-deltager, der senest har fået job som vært på tv-programmet Kendisjakten, hvor seerne kan vinde præmier ved at vinde mest muligt om ? ja ? kendiser.


Kathrine Sørland
Norsk skønhedsdronning, der af bookmakerne blev spået at vinde titlen som Miss World i 2002. Hun blev dog ?kun? nummer fire.

Myrna Braza
Af norsk-philippinsk oprindelse og har på trods af sine kun 21 år fået lidt af en karriere som korpige. Nu er hun dog stor nok til at stå på egne ben og optrådte senest med sin egen soulmusik ved årets Quart-festival.

Monica Hansen
Norsk babe, der kan noget ingen danskere har præsteret: At få en rolle i Baywatch. Der gik rygter om at hun har datet Leonardo di Caprio, men det har vist ikke noget på sig.

Var det ikke nok? Og du har set GALLERIET? Se eventuelt vores liste over SVENSKE TØSER. God fornøjelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt