Magasinet M!

Notoriske mafiaboss James "Whitey" Bulger er blevet dræbt i fængsel som 89-årig

Detaljerne er ret voldsomme!

Den notoriske mafiaboss James 'Whitey' Bulger - hvis historie du måske har set fortalt i Black Mass med Johnny Depp i front - er blevet dræbt.

Han var i sin tid i 70'erne en lille gangsterstodder, som så sit snit til at sladre om sin italienske rival til FBI - på den måde kunne have opbygge sit eget imperium, samtidig med at FBI nedlagde hans konkurrenter. De vidste blot ikke, hvor meget skidt, Whitey selv gik også lavede.

Selvom han sad i et højsikkerhedsfængel, så havde andre fanger fundet deres mulighed for at aflive ham - han blev nemlig flyttet fra Oklohoma til Hazelton Penitentiary i West Virginia.

FBI fortalte, at vagterne fandt ham bevidstløs tirsdag morgen dagen efter, at han var flyttet til det nye sted. 

Han blev 89 år gammel.

De mistænker, at en med mafiaforbindelser stod for drabet - og det er gået vildt for sig. 

TMZ kan fortælle følgende:

En fængselskilde fortæller, at Bulger - som sad i en kørestol - kom ud i mængden fra sin celle meget tidligt tirsdag morgen. Her fortæller kilden, at han blev mødt af 3 andre indsatte, som rullede ham over i et hjørne, som ikke kunne ses af sikkerhedskameraerne. Bulger blev banket med en lås i en sok, indtil han var bevidstløs. Herefter forsøgte de at udstikke hans øjne med en 'shiv', men formåede det ikke. Bulger faldt til jorden med sine sår og adskillige buler i hovedet. 

Bulger formåede at leve som mafiaboss i 16 år, indtil politiet endelig fangede ham i 2011. Han var leder af den famøse South Boston-forbryderring, Winter Hill Gang, i 70'erne og indtil 90'erne. 

I 2013 blev han dømt for 31 sager - heriblandt hvidvaskning, våbenbesiddelse, afpresning, narkosmugling og 11 mord mellem 1973 til 1985. 

Han fik to livstidsdomme - plus 5 år oveni hatten for at bidrage til en ufattelig voldelig periode i Bostons historie. 

Wow. 

ANNONCE
Notoriske mafiaboss James "Whitey" Bulger er blevet dræbt i fængsel som 89-årig
Del

Seneste nyt