Magasinet M!

Nu er Champions League-baben tilbage på Instagram

Opmærksomheden omkring den storbarmede babe steg voldsomt efter CL-finalen

Du husker sikkert Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham, men det du husker allerbedst, er helt sikkert da Kinsey Wolanski beslutter sig for, at løbe inde på banen i en tætsiddende, sort badedragt. Imens hele verden kiggede med. 

Den 22-årige amerikanske model fik sidenhen sin Instagram profil fjernet, men nu er hun altså tilbage. Og det er alle hendes billeder også. 

Eksperter har vurderet hendes stunt til den nette sum af 30 millioner kroner, da den webside som Kinsey promoverende fik en eksplosiv stigning i brugere, og både Kinsey og hendes kæreste, Vitaly Zdorovetskiy, fik en markant stigning af følgere på Instagram. Kinsey gik fra 300.000 til 3 millioner følgere. Så lyder det umiddelbart ikke så slemt at tilbringe natten i et spansk fængsel.  

Kinsey har siden fortalt: "Da jeg blev løsladt igen var jeg kendt i hele verden og jobtilbuddene væltede ind. Jeg gjorde ingen skade på nogen, og det var sjov og ballade".

Det er dog ikke alle, der synes at det var sjov og ballade. 

Efterfølgende har Kinsey fortalt at flere af Liverpool-spillerne har sendt privatbeskeder til hende efter kampen. Nogle har sendt hjerter, andre har blot skrevet at de har lagt mærke til hende. Hvem Liverpool-spillerne er, det vil Kinsey ikke udtale sig om. 

Se et par udvalgte billeder af Kinsey herunder - du vil ikke fortryde det. 

Vis dette opslag på Instagram

Did I distract #8 a little too much?

Et opslag delt af Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) den

Vis dette opslag på Instagram

Let?s run away and get lost ??

Et opslag delt af Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt