Magasinet M!

Nu er der kommet en dansk streaming-tjeneste til hunde

Hunde-tv 24 timer i døgnet!

Keder din hund sig også, når den er derhjemme?

Så er der sgu kommet en streaming-tjeneste til din bedste firbenede ven!

Den går under navnet PlanetHundo og kommer i kølvandet på den massive amerikanske succes med DOGTV.

Det er programmer designet til hunde med programmer i et 24-timers loop.

Vi snakker alt fra dansk hundetræning, dyrlægesnak, godbidder og meget mere.

Og ifølge skaberne er det faktisk det helt rette tidspunkt, netop fordi mange hunde skal vænne sig til at være alene hjemme igen efter Corona. 

Det er mediemanden Jesper Grønholdt, der med en fortid fra flere store danske og internationale mediehuse som f.eks. TV3 og Discovery, nu lancerer det nye hundeunivers.

PlanetHundo tilbyder udover DOGTV fast levering af dansk kvalitetshundegodbidder, videoer med dansk hundetræning, online adgang til dyrlæge og vil efter sommer tilbyde deres eget kvalitetsfoder.

DOGTV er en streamingkanal, der sender 24 timer i døgnet med indhold designet direkte til hunde via fire videnskabelige patenter om, hvordan hunde ser billeder og opfatter lyde - med fokus på Afslapning, Stimulering og Eksponering. På PlanetHundo er der ydermere danske videoer med hundetræning.

Den hundevenlige kanal serveres i Danmark i to forskellige medlemsløsninger hos PlanetHundo: En gratis prøvepakke med to ugers adgang til dele af universet, gratis godbidder og DOGTV-adgang, kan bestilles på www.planethundo.dk.

Brugerne får efter de to ugers gratis prøveperiode et medlemskab fra kun 279,-/md. med adgang til hele universet og ialt fem poser gratis godbidder.

Man kan også købe DOGTV alene for 79,- kr. pr. måned. 

Skal vovse lige have en tv-pakke-opgradering?

Du kan læse meget mere om konceptet lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE