Magasinet M!

Nu igen: Trend får igen unge til at gøre tåbelige ting

Amen for fuck da. Endnu engang skal verden belemres med en 'challenge', hvor folk kommer til skade for at vinde points fra internet og venner.

Nu skal det ikke forstås som om, at vi her på M! er imod alle udfordringer og trends fra det store world wide web. 

Vi skrev for få dage siden om 'Pen Under Boob Challenge', hvor japanske piger viste dominans ved at have kuglepenne og større ting under brysterne. 

Vi kunne også sluge 'Ice Bucket Challenge', da den fremmede opmærksomheden om sygdommen ALS - selvom det rent faktisk nok var et fåtal af deltagerne, som skænkede ALS en tanke. Ikke desto mindre jublede verdens samlede ALS-foreninger over den store eksponering. 

Men når en trend får folk til at komme til skade og ligefrem kan være livsfarligt, så skal det fucking stoppe. 

Sådan er det med det nye 'Duct Tape Challenge', som har floreret noget tid, men først nu vinder frem.

Legen lyder umiddelbart ret harmløs. Offeret bliver tapet grundigt fast - ofte til en stol - og så skal så slippe fri på kortest mulig tid. 

Men engelske Skylar Fish er et godt eksempel på, når en "challenge" går for langt. Den 14-årige gut var blevet tapet fast til en stol, men da han prøvede at slippe fri, så væltede han med hovedet først ind i et vindue og knuste hans ene øje og fik en uhyggelig flænge tværs over kraniet, som skulle lukkes med 48 hæfteklammere, skriver Daily Mail.

 

ANNONCE
Nu igen: Trend får igen unge til at gøre tåbelige ting

Efter to uger på hospitalet, er Skylar blev overflyttet til et center for genoptræning, hvor han skal til at lære basale hverdagsbevægelser forfra.  

Når man kaster sig ud i en udfordring, så er det naturligvis på eget ansvar, og der er jo mange, der har fuldført opgaven uden at komme til skade. Man kan jo også lige sikre sig, at man ikke vælter ind i diverse farlige genstande, når man kun kan tage fra med hovedet. 

Det mest hjernedøde opstår, når en "challenge" bliver farlig, og derfor mere spændende at lægge på Youtube, så folk presser citronen i forhold til sikkerhed.

Det er ren Darwin-Award!

Herunder kan du se to babes give en fyr "duct tape challenge".

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce