Magasinet M!

Nu kædes Leo sammen med disse 2 danske supermodeller

Leo kan ikke få nok af verdens undertøjsmodeller. Men denne gang skulle han angiveligt have kastet sin kærlighed på to skønne danskere - den ene mere kendt end den anden.

Nu kædes Leo sammen med disse 2 danske supermodeller

Hvis der er noget Leonardo DiCaprio er god til - altså, udover at spille skuespil - så er det at score damer. Og gerne unge, lækre undertøjsmodeller. Vi har før skrevet om Leos mange piger, men denne gang er det noget helt særligt. Den 41-årige Hollywood-stjerne kædes nemlig sammen med to danske af slagsen.

Først har vi den 21-årige Solveig Mørk Hansen, som Leo ifølge Se og Hør er helt forgabt i. Sladderbladet skriver blandt andet, at han har planer om at ses med hende i Frankrig i løbet af sommeren. Og der kan være noget om snakken. For et års tid siden sagde hun til magasinet Cosmopolitan, at de havde fælles venner, men aldrig havde snakket sammen. For nyligt sås de to så cykle rundt i Central Park, New York.

Herunder kan du se et udpluk af Solveigs Instagram-profil

A photo posted by Solveig Mørk Hansen (@notsolveig) on May 18, 2016 at 4:24pm PDT

A photo posted by Solveig Mørk Hansen (@notsolveig) on May 14, 2016 at 6:23pm PDT

A photo posted by Solveig Mørk Hansen (@notsolveig) on Apr 6, 2016 at 4:48am PDT

ANNONCE

Men Solveig er åbenbart ikke den eneste dansker, Leo skulle have et godt øje til. For ifølge New York Post dater Leo nemlig den 24-årige lidt mere kendte model og M!-yndling Nina Agdal.

DiCaprio og Agdal skulle ifølge New York Post være blevet set sammen på en café i New York, ligesom de også skulle være blevet spottet ved fyret i Montauk. Om det har noget på sig, er ikke til at vide, da flere kilder fortæller, at de dater, mens en anden kilde siger, at DiCaprio blot var sammen med Agdal og en masse andre til en af stjernens venners fødselsdag.

Det er dog ikke første gang, at den danske lækkermås kædes sammen med Leo. I 2014 blev de set forlade en fest på et diskotek i New York.

Ekstra Bladet har spurgt Nina Agdals mor, Anne-Mette Agdal, om rygterne, men hun har ingen kommentarer.

"Jeg ved ingenting," siger hun til Eb.dk. 

Du skal dog ikke snydes for et par af de nyeste billeder fra modellens Instagram-profil.

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on Apr 6, 2016 at 7:11pm PDT

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on May 11, 2016 at 3:48pm PDT

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on May 30, 2016 at 7:16am PDT

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on Jun 12, 2016 at 6:01pm PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt