Magasinet M!

Nu kan du få dit eget 1:1 Iron Man-suit

46 motorer driver dette full-size Iron Man-suit! Du skal desværre bare have den store tegnedreng op af lommen.

Kigger du tilbage på, hvordan dit drengeværelse så ud, vil du helt sikkert kunne huske en af de mange actionfigurer, som fyldte pladsen på hylden eller skrivebordet. Reklamerne fra fjernsynet gjorde, at du plagede mor og far i timevis, selvom du udmærket godt vidste, at figurerne aldrig ville være ligeså rå uden rockmusikken og den højtråbende "speaker".

Nu har det asiatiske firma The Toys Asia taget actionfigurs-konceptet til et helt nyt niveau. De har bygget et motordrevet Iron Man suit i fuld størrelse.

Med et tryk på den medfølgende fjernbetjening vil suitet med hjælp fra små motorer i bedste Iron Man-stil åbne sig op, så du kan træde ind i det. Teoretisk set i hvert fald.

ANNONCE
Nu kan du få dit eget 1:1 Iron Man-suit

Hele forvandlingen sker på 28 sekunder og er intet mindre end utroligt tilfredstillende at se på. De 567 forskellige dele rykkes og skubbes af 46 små motorer, hvorefter du til sidst vil kunne se alle de fantastiske detaljer indvendigt. Desværre er der ikke plads til, at en voksen person vil kunne hoppe derind, hvilket måske er en smule skuffende taget de 2.5 millioner kroner, du lige har fyret af, i betragtning. Men på den anden side... når nu du alligevel skal vente otte måneder på at få det leveret efter at have bestilt det, er det sidste, du vil gøre, at ødelægge det på grund af dumheder.

For de 2.5 millioner kroner får du selvfølgelig også en stand til suitet, da det jo ikke skal se godt ud i garagen, men lige midt i stuen, køkkenet, gangen, haven, eller hvor du nu lige ellers ville placere et stykke 2.5 millioner-kroners-legetøj.

Hvis ikke deres hjemmeside havde været på kinesisk, eller hvis ikke vi kun havde vundet en flad halvtredser på vores skrabejulekalender, havde vi selvfølgelig lagt en ordre ind med det samme.

Herunder kan du se en video af det vilde suit:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce