Magasinet M!

Nu kan du få en Lamborghini-cykel der matcher din firehjulede Lambo

Se billederne af cyklen sammen med fire andre Lambo-gadgets.

Nu kan du få en Lamborghini-cykel der matcher din firehjulede Lambo
VIKS GT LAMBORGHINI BIKE

En Lamborghini er ikke bare en stor motor og masser af hestekræfter, for den italienske superbil ser også helt fantastisk ud. Bilerne ser faktisk så agressive og hurtige ud, at det er utroligt, de ikke får fartbøder, når de holder parkeret. viks GT, et lille firma fra Estland der lever af at bygge specielle cykler, designer deres produkter efter samme principper. Cyklen er i bund og grund magen til deres andre cykler, men stylingen og lakeringen er mere unik og agressiv. Den gule lak er faktisk en original lak fra Lamborghini, der hedder Giallo Midas. Denne lækre tohjuler er lavet helt i aluminium, og den vejer derfor ca. 40% mindre end de mere almindelige cykler, som firmaet fra Tallinn sender på gaden. Men vægtreduktionen er ikke den eneste spændende detalje - se også det specielle styr, den specielle ramme, de 5-egede hjul i plastik, bremser og en masse andre lækre deltaljer.

SE MERE HER

ANNONCE
Nu kan du få en Lamborghini-cykel der matcher din firehjulede Lambo
LAMBORGHINI MURCIELAGO DESK

En Lamborghini er vild og voldsom nok på vejen, men du kan faktisk også fræse raceren ind på kontoret, og når du sætter dig til rette ved Lamborghini Murcielago Desk, kommer der fuld fart over arbejdet. Skrivebordet måler 190 x 160 x 82 cm., og fronten er fuldstændigt liret som den rigtige version med et karosseri af kulfiber, overdimensionerede fælge og forlygter, mens bagsiden har en bordplade og praktiske skuffer, så du kan optimere din indsats. Det er gennemført. Og ja, vi skal være de første til at indrømme, at bordet kører lige på grænsen mellem galt og genialt, men det er stadig billigere end vej-versionen, og her skal du endda ikke af med en masse latterlige afgifter til staten.

SE MERE HER

ANNONCE
Nu kan du få en Lamborghini-cykel der matcher din firehjulede Lambo
TONINO LAMBORGHINI CICLOTTE

Hvis du har set filmen Prometheus og fulgte godt med i baggrunden af scenerne, så har du muligvis set motionscyklen fra Ciclotte, der blev brugt til at holde Charlize Theron i form. Okay, du kiggede nok mere på Charlizes former end hendes træningsudstyr. Men Ciclotte er altså en rimeligt liret cykel, hvor styret selvfølgelig er udformet som hornene fra en tyr. Tonino Lamborghini Ciclotte er desuden superbil-værdig ved at være lavet af kulfiber og udstyret med et sæde af Alcantara, mens du styrer modstanden ved hjælp af en touchskærm. Så er der rodeo.

SE MERE HER

ANNONCE
Nu kan du få en Lamborghini-cykel der matcher din firehjulede Lambo
TONINO LAMBORGHINI ANTARES

Du får sgu nok aldrig råd til at rulle i en Lamborghini, så det er mere realistisk, at du får skrabet penge nok sammen til at tale i én - også selvom Lamborghini-mobilen næsten er lige så dyr i forhold til andre mobiler, som en rigtig Lamborghini er i forhold til andre biler. Men her kan du altså få en tyr på smartphonen, og Tonino Lamborghini Antares er udstyret med en skærm på 4,3 tommer og 960 x 540 pixel, mens motorkraften kommer fra en 1,5 GHz quad-core processor med 2 GB RAM. Det er lige nok til at køre Android-systemet, og så er der selvfølgelig lige den lirede finish med rustfrit stål og læder, der presser mobilen helt op i det røde felt.

SE MERE HER

ANNONCE
Nu kan du få en Lamborghini-cykel der matcher din firehjulede Lambo
LAMBORGHINI X IXOOST ESAVOX

Gutterne hos iXOOST er eksperter i at omdanne originale dele fra Lamborghinier til højtalere, og nu er de simpelthen gået sammen med Lamborghini om deres seneste projekt. Resultatet er en vanvittig højtaler med et vanvittigt prisskilt. Lamborghini X iXOOST Esavox bruger dele fra bagenden af en Aventador, så du får en lækker røv med fire afgangsrør, en diffuser og ægte kulfiber til at pryde det 800 Watt stærke musikanlæg, og du kan vælge mellem de fire originale farver Nero, Giallo, Arancio og Nero for lige at holde autenciteten helt oppe. Det hele vejer også 53 kilo, og leveringstiden er på tre måneder, så hvis du havde planlagt at give sådan en satan som julegave til din Lambo-tossede ven, må du desværre nøjes med et gavekort. Men det går nok.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE