Magasinet M!

Nu kan du få en Michelin-kok hjem i køkkenet og lave det vildeste måltid til dig og dine venner

Og det er ikke engang specielt dyrt.

Nu kan du få en Michelin-kok hjem i køkkenet og lave det vildeste måltid til dig og dine venner

Medmindre du selv er vanvittigt dygtig i køkkenet, behøver du ikke længere at tage på gourmetrestaurant for at få dig en mad-oplevelse ud over det sædvanlige. En ny trend er opstået.

For hvor mange gange har du ikke prøvet at være vært for herrelogen, hvor den skal have fuld smæk på med butterfly, lækker mad og røverhistorier? En ting, der altid ender med, at du står i underbukser og kokkererer, fem minutter før gæsterne ankommer. Du ender med at brænde sovsen på, og du glemmer alt om oksemørbraden i ovnen, der bliver mere tør end Sahara. Ja, det er sgu svært at være den perfekte vært, når man samtidig skal lave en 4-retters-menu til hele banden.

Derfor leverer den nye online platform Neat Meal nu kokkenes svar på Airbnb. Med Neat Meal slipper du for indkøb, at jonglere med gryderne i køkkenet og tage imod gæsterne i boxershorts, fordi du ikke nåede at skifte.

Hos Neat Meal booker du en restaurant eller en kok, som herefter kommer hjem i privaten og serverer den valgte menu for dig og dine gæster.

- Vi ønsker at skabe et private dining univers, hvor værten ikke behøver at bekymre sig om madlavningen, men i stedet kan nyde selskabet, hygge sig med gæsterne og opleve en intim restaurantoplevelse i sit eget hjem, siger medstifter Christoffer Tellefsen.

ANNONCE

Fra passionerede kokke til knivskarpe Michelin restauranter

God mad er alles ret. Derfor leverer Neat Meal mad til et bredt publikum fra 300 kroner pr. kuvert og op efter. Der er mange forskellige gastronomiske valgmuligheder, uanset om man er til sushi, bøf bearnaise eller Michelin-mad. Neat Meal leverer til alt fra kammeraterne, der endelig er samlet, til kvinden du ønsker at slå benene væk under i hjemmelige omgivelser - violinen skal du dog selv sørge for.

Neat Meal har i øjeblikket 100 restauranter og kokke i porteføljen med topnavne som bl.a. Michelin-restauranten Kokkeriet, Köd, Castenskiold, Slap af og Damindra samt passionerede kokke som Mark Veber Bak Hansen og Mads Cortsen.

Det er muligt for hele kongeriget at opleve 'private dining' fra bedste hylde, idet du kan booke en restaurant eller en kok, lige meget hvor i Danmark du bor.

ANNONCE

Idéen udspringer fra Entré Dining

Medstifter Jacob Bülov Espensen er uddannet kok og har tidligere været souschef hos den anmelderroste Restaurant Koch i Aarhus. De seneste tre år har han drevet virksomheden Entré Dining, der leverer 'private dining'-måltider på et niveau til over 1.000 kroner pr. kuvert.

Fra Entrés start og indtil nu er der modtaget forespørgsler på 17.700 kuverter af en pris på mellem 300 og 800 kroner. Der er altså et marked for de knap så dyre - men stadigvæk fantastiske - madoplevelser i det private hjem.

Så ja, nu ved du i hvert fald, hvordan du kan gøre påskefrokosten med gutterne både bedre og nemmere end normalt. 

Se mere på www.neatmeal.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt