Magasinet M!

Nu kan du få en militær G-Wagon til under 100k

Ud og køre offroad?

Klar på en militær G-Wagon, som kan flække rundt i skoven uden problemer?

Så er der netop kommet en til salgs på DBA. 

Emils Geländewagen kan køre off road, så det batter, fordi den har differentialespær på både for og bag akslen. Dertil er hans bil fra Næstved Kaserne, en bil der bruges i forreste geled i tilfælde af krig.

Bilen er nemlig en gammel militærbil, malet i sort og grøn og med et lidt ramponeret, råt udsende, så hvis du får påført bilen en ridse, er det nemt som ingenting lige at male den over med sort spraymaling, fortæller bilens ejer, 65-årige Emil Vestergaard, der bor ved den nordjyske by Brovst.

Bilen er en offroader, og derfor skal den ikke stå helt snorlige – kun på sin egen måde.

Dertil er Emils bil særlig, fordi den kan køre i al slags terræn. Kører du ned i grøftekanten, har du ikke en god undskyldning for at komme for sent:

Med Emils bil burde det aldrig være nødvendigt at ringe efter vejhjælp, fordi bilen er yderst terrængående.

Selv en træstamme midt på vejen kører bilen let og elegant over.

Bilen ejer Emil faktisk sammen med sin søn, Lasse.

Eller det vil sige, det er egentlig Lasses bil, som Emil låner, nu hvor det giver så god mening for Emil at bruge den i hverdagen.

Men efter syv år med camouflagebilen er det tid til at sætte sig bag rettet i en anden type bil.

Det skyldes, at den plantage, som Emils juletræer hidtil har været plantet på, nu ikke længere har relevante juletræer stående.

De fleste er fældet og solgt, og dem, der stadig er tilbage, er vokset for store til at blive brugt.

Han og sønnen håber at få 60.000 kroner for bilen, men det er et greb i lommen, taget andre priser, som Emil har hørt om, i betragtning:

- Sådan en bil her kommer ikke længere til salg. De er ret særlige. De fleste er solgt til udlandet. Engang blev der solgt nogle på en auktion ved Hjørring, men det er slut nu. Det får priserne til at ryge i vejret. Når der en sjælden gang i mellem sættes én på auktion, har jeg set priser på omkring 80.000 kroner og op til 120.000 kroner, fortæller Emil til DBA Guide.

Tjek den ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt