Magasinet M!

Nu kan du få et specialdesignet banner, som giver en fuckfinger til din ex på Valentinsdag

Det er lige i Valentinsdags-ånden?

Har din kæreste eller pointeret, at Valentinsdag er lige om hjørnet? Måske er du den romantiske type, som faktisk husker dagen, køber blomster og chokolade og rigtig forkæler hende derhjemme, eller er du en af dem, som aldrig ved, hvad du skal købe, for er det overhovedet godt nok så?

En ting er sikkert. Valentinsdag er lige om hjørnet, og du kan ikke komme udenom. Men bare rolig, for er du en af dem, der måske ikke har en kæreste, og hader alt ved Valentines, så har vi fundet den perfekte, måske, lidt alternativ Valentines gave, som din ekskæreste aldrig vil glemme.

Vi præsenterer hermed ´Cancel My Ex´-banneret, som er lavet af folkene hos Expocart. Det giver dig altså kort sagt muligheden for, at liste alle de forfærdelige ting op, som din ekskæreste i løbet af tiden, har udsat dig for. 

Så har du en ekskæreste, som har været dig utro med din bror eller søster, slået din kat ihjel, eller bare har været helt forfærdelig overfor dig, så er det på tide at få aggressionerne ud. Det er lige i Valentinsdags ånd, ikke?

Firmaet bag ´Cancel My Ex´-banneret, synes det er på tide, at du finder styrke i dine tidligere forhold istedet for at sidde og græde snot over det. 

"Banneret er personligt, og indeholder derfor personlige beskeder til din ekskærestes vanvittigheder. Du skriver hvad du vil, hvor du vil og bestemmer også, hvor den skal hænge. Du kan fx hænge den foran dit eget hus, foran din ekskærestes hus eller måske i det lokale indkøbscenter? Det bestemmer KUN du".

Det eneste der faktisk ikke må være på banneret, er et billede af ekskæresten eller vedkommendes fulde navn. Vi skal ikke bryde nogle persondatalovgivninger her. Udover det - så er der frit spil. 

Men inden du glæder dig for meget, så er der et ekstra lille men. Det er nemlig ikke alle og enhver, der kan bestille bannerne. Firmaet laver kun 10 eksemplarer. 

Så hvis du allerede nu, var gået igang med en liste af hadefulde beskeder til tidligere ekskærester, så kan du vist godt krølle dem sammen, og smide dem i skraldespanden. 

"Selvfølgelig kan vi ikke lave ét banner til alle de knuste hjerter derude. Så vi bedt vores kunder om, at skrive deres værste ekskæreste historie, og så udvælger vi de ti værste, som får et ´Cancel My Ex´ banner tilsendt".

Hvis du skal have en chance for at få fingrene i det perfekte Valentines-banner, så skal du være hurtig. Der er allerede åbnet for tilmeldinger, og de 10 bedste/værste historier bliver udvalgt fredag den 7. februar. 

ANNONCE
Nu kan du få et specialdesignet banner, som giver en fuckfinger til din ex på Valentinsdag
Del

Seneste nyt