Magasinet M!

Nu kan du få leveret dine spil med drone i Danmark

Når Post Danmark ikke kan levere til tiden, tager Ubisoft sagen i egen hånd.

Nu kan du få leveret dine spil med drone i Danmark

En ny strategi for levering af spil vil blive testet under udgivelsen af det nye Ghost Recon: Wildlands. I samarbejde med Ubisoft vil Coolshop.dk levere dit næste spil med en flyvende drone.

- Droner giver nogle unikke muligheder, som er oplagte at udnytte. Vi har set, hvordan droner har revolutioneret videoområdet så hvorfor ikke afprøve mulighederne indenfor pakkeomdeling?, siger Marianne Winding, der er PR manager hos Ubisoft Entertainment.

Marianne Winding understreger dog, at der i første omgang er tale om en test.

- Droneleveringen er i første omgang en test for at se, hvad der virker, og hvilke udfordringer, der ligger i praksis. Der er helt sikkert et stykke vej endnu, inden alle vores spil bliver sendt ud med droner. Men nu er første spadestik taget. Da det er en test, så skal den heldige modtager heller ikke betale for hverken fragt eller spillet, siger hun.

Hader du også Post Danmark? Sådan får du drone-levering

Lyder det som noget for dig? Ja, selvfølgelig gør det det. Hvis du benytter linket her, kan du deltage i konkurrencen og blive den første til at modtage et Ghost Recon: Wildlands leveret med drone, kvit og frit!

- Vi er utrolig glade for samarbejdet med Ubisoft og synes den nye drone-ide er rigtig spændende. Det er en kæphest for os hele tiden at tænke nyt og udforske nyt land, så vi glæder os til at se, hvor meget der kan lade sig gøre i dag i forhold til droner, da vi ved, der er mange regler på området, siger Jacob Risgaard, der er medejer i Coolshop.dk.

Hvilken en fantastisk idé! Vi krydser fingre for, at testen fungerer bliver en succes, så vi fremadrettet kan modtage vores nye legetøj gennem stuevinduet. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt