Magasinet M!

Nu kan du købe en Blowjob-maskine med kunstig intelligens, der giver dig dit livs blowjob

Auto-blow AI.Sexlegetøj.

Et koncept der for alvor har udviklet sig til uanede muligheder, når man tænker på, hvad det hele startede med - en oppustelig aflang badebold af en kvinde, man mest af alt ville få mest ud af at tage med på en svømmetur i poolen.

Nu? nu findes der sex-hoteller, hvor du kan vælge lige den type sex-robot, du vil dyrke sex med. 

Og på verdens største sexlegetøjsmæsse, Erofame, har de i år lanceret en revolutionerende blowjob-maskine, Auto-Blow AI, som er lanceret af techvirksomheden Vieci.

Den har kunstig intelligens med i pakken - hvilket betyder, at den giver dig et varierende blowjob hver gang, du sætter den i kontakten.

Producenterne bag Autoblow AI har brugt machine learning til at analysere flere hundrede timers pornofilm med oralsex, for at opdage og derefter genskabe de teknikker, der giver det bedste blowjob. De har derefter programmeret blowjob-maskinen til at bruge teknikkerne fra filmene.

Blowjob-maskinens indbyggede minicomputer kan få silikonemundstykket til at bevæge sig imellem 250 forskellige positioner.


”Sexlegetøj med indbygget teknologi er ikke længere nyt inden for branchen. Vi har set flere hi-tech produkter med VR-funktioner og penisringe med indbygget kamera, men denne brug af kunstig intelligens er helt ny. AI-teknologien er et bevis på, der er kommet nye standarder, som vil revolutionere produkter til mænd,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.dk.

Og hvordan er det blevet til virkelighed? Selvfølgelig via crowdfunding!


Hvis du har gået og spekuleret på, hvordan en robot udfører et blowjob - så kan du faktisk købe en til dig selv!

Du kan købe AutoBlow AI lige her.

ANNONCE
Nu kan du købe en Blowjob-maskine med kunstig intelligens, der giver dig dit livs blowjob
Del

Seneste nyt

ANNONCE