Magasinet M!

Nu kan du købe Kim Kardashians røv i silikone

Drømmer du også bare om en større bagdel? Så har svenskerne måske svaret

Det er blevet moderne at have en stor røv, og det lyder fredeligt nok i sig selv. Men det kommer an på, hvordan man får den store røv. Kaster man sig under kniven, træner man for den, eller har man bare gode, kvindelige gener?

Når vi skal beskrive den perfekte bagdel, så er der måske mange af os, som finder billeder frem af Kim Kardashians røv. Hvor meget der rent genetisk er hendes eget, det ved vi ikke. Men nu har du altså snart mulighed for at købe en silikone udgave af Kim Ks røv. Ikke dårligt.

Det er en gruppe kreative svenskere, som har lavet en silikone udgave af Kim Ks bagdel, som du kan købe. De bliver kaldt for "The Bum" og er et par silikone biker shorts inspireret af selveste Kim Kardashian. 

Men hvorfor?

"Vi lever i en tid, hvor flere og flere mennesker ligger sig selv under kniven til nogle seriøse, store og til tider farlige operationer alt sammen for at få en større røv. Kim Ks røv er nok en af de mest genkendelige røve i vor tid", siger en af udviklerne, Simon Saarinen. 

Men det er ligeså meget en hyldest til en kvinde, som har formået at gøre sig selv til et multimillionær brand - på baggrund af sin røv"

Det er stadig ikke muligt at købe silikonen-røven, da de svenske udviklere arbejder på at få den ned i kilo. Den vejer nemlig hele tre kilo nu. Men den bliver sat til salg senere på foråret, og vil koste mellem 3100-4100 kr. Det er da en god pris. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt