Magasinet M!

Nu kan du se 500 The Simpsons-afsnit på én gang - og samme tid

Har du nogensinde drømt om at se 500 afsnit af The Simpsons på én gang? Selvfølgelig! Det tænkte vi nok. Den drøm er nu blevet til virkelighed. Og så endda i et 360-graders-format.

Nu kan du se 500 The Simpsons-afsnit på én gang - og samme tid

Når du ser et afsnit af The Simpsons, er det ofte for at få grinet lidt igennem. Men det kan man ikke just sige om ovenstående video, der er som en sand horror-film.

Det bizarre klip er ifølge sitet Unilad sammensat af fotograf John Hatfield og er en kvalmefremkaldende oplevelse.

Selvom det kun varer 10 minutter viser det 500 afsnit af The Simpsons, som alle går i gang samtidig. I de første 30 sekunder hører og ser du den genkendelige intro, som nærmest er i perfekt synkronisering. Herefter udvikler det sig til et vaskeægtigt mareridt, når først afsnittene går i gang.

Alligevel er der noget virkelig fedt over det, eftersom klippet er optaget med et 360-graders-kamera, der gør det muligt for dig at bevæge dig rundt i det farverige univers. Men held og lykke med at se samtlige ti minutter, siger vi bare.

På sin Facebook-side forklarer Hatfield, at han ikke kan tage fuld kredit for sit arbejde. En anden person - med ufattelig meget tid - samlede nemlig tilbage i 2014 554 klip, før han uploadede sit mesterværk på YouTube. Men da var det bare ikke i 360-graders-formatet.

Herunder kan du se klippet fra 2014

ANNONCE
Del

Seneste nyt