Magasinet M!

Nu kan du skide som en ægte mafioso på dette offentlige guldtoilet til 17 millioner kroner

Og det venter kun på, du kommer og prøver det af

Nu kan du skide som en ægte mafioso på dette offentlige guldtoilet til 17 millioner kroner

Det minder om noget, der kun kunne være placeret hos "El Chapo" eller Donald Trump. Guldtoilettet er dog offentligt, og hvis du lyster, kan du snildt få lov til at lægge din næste omgang tømmermænds-bæ. Altså, så længe du husker at trække ud. 

Desværre skal du helt til USA - nærmere bestemt til Guggenheim Museuem i New York City - for at besøge det offentligt udstillede guldtoilet. Toilettet er bygget og udstillet af kunstneren Maurizio Cattelan, og han insisterer på, at guldtoilettet skal benyttes.

- Cattelan vil gerne have gæster til at benytte toilettet ligesom alle andre faciliteter på museet. I et miljø som vores, hvor gæster konstant er pålagt ikke at må berøre kunstværkerne, er dette en ekstraordinær mulighed for alenetid med et stykke kunst lavet af en af verdens førende kunstnere, skriver Guggenheim på deres egen blog. 

Den gyldne trone er placeret bag en helt almindelig toiletdør og ligner et ganske almindeligt offentligt toilet - udover dets åbenlyse materiale og matchende toiletrulle-holder.

ANNONCE

Værdien af toilettet vides ikke præcist. Toilettet vejer dog i omegnen af 54 kg, og kigger vi på den nuværende værdi af guld, giver det os en pris på 16.843.463 danske kroner. 

Så medmindre du har lagt en ordre på den nye Bugatti Chiron, kommer dine baller nok aldrig til at røre noget i samme prisklasse igen. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt