Magasinet M!

Nu kan du spille Slette Mette på mobilen!

Hjælp Slette Mette med at skide på Mink, springe over kritiske spørgsmål og sparke sms'er langt væk i horisonten

Satiren hænger tungt over det netop lancerede mobilspil Slette Mette, der er tilgængelig via iPhone og Android

Det forholdsvis simple spil er af runner-typen, hvor man indtager positionen som løberen Slette Mette, der har en mission: At fortsætte løbet og blive ved magten. 

Undervejs i spillet konfronteres man med forskellige udfordringer - her får man point for at slå Corona-virus, mens man slår SMS-beskeder hen, afliver mink, ved at prutte på dem, undviger kritiske journalister (Der har en tydelig lighed med DR's Clement Kjersgård ). Endnu større forhindringer er illustreret som sundhedspersonale, der blandt andet står i vejen med demonstrationsskilte, der illustrerer et krav om lønforhøjelse.

ANNONCE
Skærmbillede fra Slette Mette mobilspillet - Heimdal Games - Nu kan du spille Slette Mette på mobilen! Skærmbillede fra Slette Mette mobilspillet - Heimdal Games

Spillets eneste formål, er at få så mange point som muligt - i Slette Mette hedder point 'Days', og altså er det endelige formål, at komme igennem flest mulige dage, uden at blive væltet af en irriterende forhindring. 

For at øge frustrationsniveauet (og vel at tjene lidt penge) er det gratis spil udstyret med forholdsvis irriterende reklamer, der optræder efter hver gang man som Slette Mette bliver væltet - med et ønske om at genstarte spillet. 

En fin lille detalje, er lydsiden: Her kan man fra tid til anden underholdes med udbrud som "Lev med det", "Jeg har ikke mulighed for, at gå ind i mere tekniske spørgsmål", og andre tungtrammende punchlines. 

Slette Mette er udviklet af den Aarhus-baserede spiludvikler Heimdal Games. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce