Magasinet M!

Nu kan du studere PIZZA! Se her, hvor dit drømmestudie ligger

Det er nu, du skal læse med, hvis du elsker pizza. For så har vi drømmestudiet til dig. Eller vi ved, hvor det ligger henne, og hvad du kommer til at lære.

Nu kan du studere PIZZA! Se her, hvor dit drømmestudie ligger

Der findes snart det ene åndssvage, ubrugelige og forældede studie efter det andet. Og fordi vi ikke vil genere nogen, nævner vi dem ikke her (kunsthistorie, finsk og filosofi). Host, host!

Men nu har vi endelig fundet et studie, der er værd at bruge tid på. Et studie, hvor du virkelig kan fordybe dig og lære noget relevant om en kultur, der er sprød, smager pragtfuld og fylder meget i folks liv. Nu kan du nemlig studere pizza! Jep, den er god nok.

Manchester Metropolitan University har slået sig sammen med den verdensberømte kæde Pizza Hut og tilbyder således et fag, der lærer dig at få styr på dejen og alt det andet. Det skriver Manchester Evening News. Men studiet skal ikke kun lære pizza-elskere, hvordan de banker deres egen dej sammen, topper den med ting og diskuterer smag og balance.

Nej, du får også nyttig viden om og indsigt i, hvordan du starter din egen, succesfulde pizza-biks. Alt lige fra budget til fødevaresundhed og arbejdssikkerhed kommer på skemaet i faget.

Hos Pizza Hut er man optimistiske omkring samarbejdet.

"I løbet af de næste år vil vi arbejde hårdt på at give vores elever og samarbejdspartnere den bedste træning og udvikling, så vi kan udstyre dem med færdigheder for livet - ikke kun i forhold til at drive en restaurant," siger Pizza Huts HR direktør, Kathryn Austin ifølge Manchester Evening News.

I løbet af de næste fem år vil mere end 1500 studerende få mulighed for at vælge pizza-faget på Manchester Metropolitan University.

Så måske er du klar til at tage turen til Manchester og blive den nye pizza-konge. Kom nu, du vil jo gerne!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE