M!

Nu kan OL gå hen at blive en hel del frækkere: Pole Dancing kan komme på programmet

Snart skal komitéen kaste med guldmedaljer fremfor krøllede pengesedler

Nu kan OL gå hen at blive en hel del frækkere: Pole Dancing kan komme på programmet

Hvis du nogensinde har set en kvinde tvinge sig selv ned ad en stripperstang, har du helt sikkert tænkt: "Hold da op, hvor er jeg imponeret. Hun har godt nok stærke muskler, god balance og samtidig en formidabel evne til stadig at se godt ud". Eller noget i den stil. Anyway, så har vi gode nyheder - især til dig der endnu ikke har oplevet ovenstående scenarie.

Der er officielt blevet ansøgt om, at pole dancing skal være en olympisk sport. Ja, du læste korrekt. Snart kan kvinder (og mænd, hvis sådan noget findes) - hvis alt går op i en højere enhed - vinde guldmedaljer ved at kaste og svinge sig rundt om en stripperstang. Intet mindre end fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Stor applaus fra vores side... og alle de andre gamle mænd, der hænger ud på Angels Club hver lørdag.

International Pole Sports Federation (IPSF - ja, det findes rent faktisk) har arbejdet på deres ansøgning de sidste fem måneder og regner med, at det tager tid at blive accepteret.

- Det er en lang process, og det kan tage år at blive accepteret, men bare ved at ansøge hæver vi standarden for vores sport. Vi glæder os til at fortsætte udviklingen i takt med de internationale sportsrettigheder, har IPSF udtalt til insidethegame.com.

Vi venter spændt og krydser alt, der kan krydses, for at vi i fremtiden kan se pole dancing uden at skulle betale overpris for eventuelle gin & tonics.

Del