Magasinet M!

Nudist-surfing på Bondi Beach

Nøgne piger og veltrænede mænd, svæver hen over bølgerne på Bondi Beach i Australien.

Nudist-surfing på Bondi Beach
Sydney Fringe Festival løber af stablen hver år til januar. Det er her du oplever fed musik, dans, teater, film og meget andet sjovt. Men ingen af disse aktiviteter er præget af nøgne babes. Det er til gengæld Sydney Fringe Festival Nude Night Surfing, som finder sted på Bondi Beach, som en selvstændig og meget velbesøgt del af flere dages anderledes festligheder.

Hertil, strømmer lækre babes og veltrænede mænd, fra hele verden. De surfer, nøgne vel at mærke, hen over bølgerne, og bliver nærmest ét med himlen og den bagende januarsol.

Hele herligheden, som kun rummer amatørnudister, afsluttes selvfølgelig med en konkurrence for begge køn. Disse nøgne sjæle, der absolut ikke har noget at skjule, og i flere dage lever som gud har skabt os, suser over bølgerne og underholder i stor stil. Det gør bestemt ikke noget, at man er veldrejet og har den helt rigtige facon. Dommerne er vidner til akrobatiske øvelser på brættet, babes og skingrende skøre stunts.

I 2003 var der ca. 8000 nøgne deltagere fra 38 lande. Disse, blandet med skrigende og ivrige fotografer kan være noget af et gedemarket. Men for fotograferne gælder det om at finde årets Kodak-moment, og få det bedste skud i kassen, så man kan blive belønnet med en super-babe på forsiden af et erotisk magasin.

Hvis man er heldig, er det rette sted på rette tid, kan man fange en berømthed, det værende såvel rockmusikere som fotomodeller eller skuespillere, helt nøgne. De ynder nemlig denne specielle festival og smider tøjet lige som alle andre. Mange af dem bliver bodypaintet til lejligheden. Måske føler de, at de ikke er så nøgne, at det gør noget, eller ødelægger deres image, hvis de skulle blive smidt på forsiden af et erotisk magasin.
ANNONCE
Nudist-surfing på Bondi Beach
Hvis man vil opleve noget anderledes, har et surfbræt og ellers ikke har ret meget at skjule, er det måske et besøg værd. Sydney Fringe Festival har det hele, musik og fest, og ikke mindst, nøgne damer og lækre solbrune overkroppe i stor stil. Så spar op allerede nu... OG.. husk dit kamera, for i Australien har de flere hundrede kilometer sandstrande med nøgle lækkerier.
ANNONCE
Del

Seneste nyt