Magasinet M!

Ny Black Widow-trailer: Scarlett Johansson sparker endnu mere røv

Det bliver man vist aldrig for gammel til at se på!

Den nye trailer til Marvel’s ‘Black Widow’ blev for nyligt offentliggjort og den er fyldt med endnu mere action, endnu mere spænding og så skal vi forvente at se en helt anden side af Natasha Romanoff spillet af Scarlett Johansson.

Da Marvel delte sin sidste trailer til Black Widow, skrev de overskriften: "At some point we all have to choose between what the world wants you to be and who you are.”

Den actionfyldte trailer giver os små glimt af den ubarmhjertige skurk Taskmaster, som er iført en sort hjelm og skjold, der sammenligneligt minder meget Haweye, Captain America og Black Panther.

Traileren afslører også, at Taskmaster har fået kontrol over det røde rum, hvor Black Widow i sin tid forvandlede sig til en hjerteløs og kold KGB-agent. 

Natasha og hendes venner David Harbour som Red Guardian, Yelena Belova (Florence Pugh) og Melina (Rachel Weisz) virker til at komme ud for nogle ret vilde situationer, mens de samtidig forsøger at redde folk fra at blive hjernevasket af andre produkter, som produceres i det røde rum. 

Historien foregår i årene mellem ‘Captain America: Civil War’ og ‘Avengers: Infinity War’. 

Den nye Black Widow giver muligheden for at dykke ned i et af de største mysterier i Marvel-universet, nemlig Widow’s oprindelseshistorie, som en russisk hemmelig agent.

På trods af det faktum, at den nuværende spredning af coronavirus har medført en del forsinkelser i produktionen af film og serier både i USA og Canada, er Marvel Studios og Disney dog forpligtet til at holde kursen, da de under lanceringen af traileren bekræfter at filmen får premiere i de amerikanske biografer den 1. maj 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce