Magasinet M!

Ny bog fortæller virkelige historier om Sugardating fra mandens synspunkt

Livet som Sugardaddy.

Hvis du også har hørt meget til konceptet med Sugardating i nyere tid, så har du måske også lidt svært ved at sætte en finger på, hvad det egentlig handler om.

I al sin enkelthed er det en form for ‘ydelsesbytte’ mellem en to mennesker, som baseres en, der ønsker noget, og en der leverer - i ‘bytte’ for noget andet.

Hvis det lyder som prostitution i dine ører, så er vi også i en gråzone - og det vil en ny bog belyse. Skabt af forfatterduoen Pia Offenberg og Brit Rendtorff.

Bogen hedder SUGAR og vil blive en kombination af forklaringer og beskrivelser af, hvad sugardating er for en størrelse samt en række beskrivelser og virkelige historier fra rigtige ‘sugardaddys'.

“Hvis jeg bare skulle have sex, kunne jeg gå til en prostitueret. Men det er ikke kun sex, det handler om for mig.”

Sådan lyder det blandt andet fra Asger, der er en af mændene, som har valgt at fortælle sine dating-historier som sugardaddy.

Bogen skal forsøge at fjerne tabuet og give talerør til dem, som bliver overset i debatten - nemlig de mænd, som sugardater.

Vi snakker 8 mennesker, selvfølgelig anonyme, der fortæller hudløst om, hvordan deres forhold til sugardating foregår - deres behov, deres adfærdsmønstre og hvorfor de vælger at gå den sti i forhold til at søge relationer.

Den er netop blevet tilgængelig og er muligvis et godt bud til en adventsgave?

Tjek den ud her

ANNONCE
Ny bog fortæller virkelige historier om Sugardating fra mandens synspunkt
Del

Seneste nyt