Magasinet M!

Ny Dodge Charger sikrer USA

Når vi ser amerikanske politibiler her i Danmark, er det mest, når de let som ingenting bliver smadret i en eller anden tilfældig actionfilm.

Ny Dodge Charger sikrer USA

Af: Morten Greve

Den amerikanske bilblog Jalopnik.com havde for nylig mulighed for at præsentere en helt ny model politibil, der ser både utrolig macho ud (den ville være RoboCop værdig) og der kan levere nok hestekræfter til, at du ikke kan nå at sige ?we?re in a high speed pursuit!?, før den når fra 0-100.

Den nye politibil, der er en ombygget Dodge Charger findes bådes i en V6 og en V8 udgave med op til 250 hestekræfter og med en tophastighed tæt på de 200 km/t ? det er nok til at Smokey kan presse the Bandit på de amerikanske landeveje? eller nok til betjentenes donuts stadig er lune når de når tilbage til stationen.

Udover nogle glimrende køreegenskaber, så er Dodge Chargeren udstyret med praktisk vinylgulv (let at tørre af, hvis en arrestation bliver lidt for blodig) og stealth mode, der er bygget, så man kan bruge natteovervågningsudstyr og ikke selv blive set.

Og så ser den jo røv vild ud? det er ikke sådan én du vil have i bakspejlet.

Den nye Dodge Charger bliver lige nu brugt i Michigan? så hvis du skulle komme forbi de kanter, så ved du, hvad du skal holde øje med.

Du kan se en fuld præstentation af den nye Dodge Charger her:

og her:

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce