Magasinet M!

Ny forskning: Sjove fyre giver de bedste orgasmer - ifølge kvinderne selv

Vi laver ikke sjov!Har du ingen problemer med at få pigerne til at flække af grin, så har du heller ingen problemer med at sende dem i den syvende himmel, når det kommer til dobbeltsengen. For vinderen af "Hvem kan give den bedste orgasme"-konkurrencen er nemlig hverken den intellektuelle nørd, den arrogante fitness-fyr eller den blødsødne svagpisser, der bare gerne vil have, at alle er glade. Nope, det er den sjove dude. Kvinder elsker nemlig, når du kan få dem til at le - og det samme gør kvindernes orgasmer.

Det fremgår i et nyt studie, der er udgivet i Socioaffective Neuroscience & Psychology. Her blev 103 single-kvinder bedt om at svare på en lang række spørgsmål omkring deres sexliv, inklusive hvor ofte de fik orgasme, og hvilke typer mænd de blev tiltrukket af, skriver sitet Maxim.

Og resultaterne afslørede, "hvor ofte kvinderne oplevede at få orgasme som resultat af samleje, og at det var relateret til partnerens indkomst, selvtillid, og hvor attraktiv han var. Orgasmens intensitet blev også forbundet med, hvor tiltrukket kvinderne var af deres partnere."

Med andre ord: Lækre, selvsikre og rige mænd får kvinderne til at komme mest. For som der står i studiet:

"De kvinder med partnere, som de fandt mere attraktive, havde også tendens til at få mere intense orgasmer." 

Men hey, det er alt sammen ekstremt overfladisk. For kvinder fæster også deres lid til en lang række følelsesmæssige faktorer. Trods alt. For de selvsamme forskere fandt nemlig også frem til, at humor spiller en altafgørende faktor, og at det faktisk har betydning for, hvor ofte kvinder lægger op til sex, hvor ofte de har sex, ligesom deres orgasme-frekvens bliver større, hvis man sammenligner med andre partnere. For 'god humor' blev faktisk vurderet som værende vigtigere end mandens fysiske fremtræden. Og det er sgu da meget betryggende for os, der ikke kan prale af at have en six-pack.

Studiet fandt seks nøgle-egenskaber blandt de fyre, der ifølge kvinderne giver de bedste orgasmer:

  1. Humor
  2. Tiltrækningskraft
  3. Kreativitet
  4. Emotionel varme
  5. Trofasthed
  6. Behagelig kropslugt
ANNONCE
Ny forskning: Sjove fyre giver de bedste orgasmer - ifølge kvinderne selv

Så for lige at opsummere kan man altså lave konklusionen på den perfekte mand for kvinderne således:

Tag en ung Marlon Brandos fysiske fremtræden, og giv ham Jimmy Fallons sjove og kreative personlighed, den emotionelle varme i en skål ostefondue og en golden retrievers loyalitet. Sprøjt til sidst en god portion Armani Acqua Di Gio ud over hele pakken, og bum - så har du den ultimative orgasmemaskine.

Ja, okay, vi ved nok godt, at det stort set er en umulig combo at opstøve, så prøv i stedet bare at fyre et par sjove jokes af i ny og næ over for damerne, eller fortæl dem en sjov historie - så skal du nok kunne bestå din kandidat i orgasme.

ANNONCE
Del

Seneste nyt